Fenerbahçe'nin Cardozo inadı

Ceza ihtimali sebebiyle Benfica'lı Cardozo transferinden tedirgin olan Sarı-Lacivertliler'i oyuncunun menaceri rahatlattı. Pedro Alvade, “Kulüpler anlaşırsa başka bir sıkıntı olmaz” mesajını yolladı.

Fenerbahçenin Cardozo inadı
25 Haziran 2013 Salı 09:10 tarihinde eklendi.
Flaş transferlerle sezonu açan ve forvet hariç takımın tüm bölgelerine takviye yapan Fenerbahçe’de Cardozo konusundaki belirsizliğin UEFA Disiplin Kurulu’ndan gelebilecek sonuçla ilişkili olduğu iddiaları taraftarın canını sıkmıştı. Ancak transferin önünde bu tip bir engel olmadığı ortaya çıktı. FANATİK’in görüştüğü yıldız futbolcunun menaceri Pedro Alvade, gelişmeleri aktardı.
 
Uzun süredir Fenerbahçe ile Benfica’nın temas halinde olduğunu, Cardozo’nun ise Sarı-Lacivertliler’in önerdiği şartları kabul ettiğini söyleyen Alvade, “Eğer kulüpler anlaşırsa bu iş bitti demektir. Her şey Benfica’nın yanıtına bağlı. Onlar ‘Tamam’ derse transfer neticelenir” ifadelerini kullandı. ‘Çözülsün istiyor’ Alvade’ye, “Ceza gelirse transfer etkilenir mi?” diyerek herkesin merak ettiği soruyu da sorduk. İşte Paraguaylı Cardozo’nun menacerinin kafa karışıklığına son verecek o yanıtı: Rahatlıkla söyleyebilirim ki oyuncumuz açısından bir sıkıntı bulunmuyor. Türkiye’yi çok seven, buraya 4 kez tatile gelen bir kişiden bahsediyoruz. Kendisi şu an tatilde. Gelmeye hep sıcak baktı ve bakıyor. Konunun bir an önce sonuçlanmasını o da çok istiyor. 
 
Kaynak: FANATİK/M.Çağrı Davran