Fenerbahçe'nin cezası ne zaman başlayacak?

CAS, Fenerbahçe'ye verilen 2 yıl men cezasını onadı. Peki Fenerbahçe bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilecek m? Şimdi gözler UEFA'da

Fenerbahçenin cezası ne zaman başlayacak?
28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:57 tarihinde eklendi, 1.669 kez okundu.

Fenerbahçe'nin 2 yıllık men cezasının Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından da onanmasından sonra gözler UEFA'ya çevrildi. Yarın olağanüstü toplanacağını açıklayan UEFA, Avrupa Ligi'ne katılacak takımlara ve Fenerbahçe'nin cezasının başlama tarihine karar açıklayacak.

Fenerbahçe'nin UEFA Tahkim Kurulu tarafından aldığı 2 yıllık men cezasının onanmasının ardından gözler yeniden UEFA'ya çevrildi. Resmi internet sitesinden açıklama yapan UEFA, yarın olağanüstü toplanarak Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili son kararı vereceklerini belirtti.

Buna göre Fenerbahçe'nin bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ne gidip-gidemeyeceği yarın bu toplantı ile belli olacak.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, "UEFA, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin Fenerbahçe'ye verilen cezayı onama kararını memnuniyetle karşılamıştır. UEFA Acil Durum Heyeti, söz konusu kararın, Fenerbahçe'nin bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nden men edilip edilmeyeceğiyle ilgili sonuçlarına ilişkin bir karar vermek üzere yarın öğleden sonra toplanacaktır." denildi.


CİHAN