Fenerbahçe'nin kader günü!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi, Fenerbahçe ile ilgili kararını bugün açıklayacak. Başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere pek çok tanıkla savunma yapan Sarı-Lacivertliler'in ortak beklentisi cezanın kaldırılması.

Fenerbahçenin kader günü!
28 Ağustos 2013 Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’nin, UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği Avrupa kupalarından iki yıl men cezasıyla ilgili, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) yaptığı başvurunun görüşüldüğü duruşmalı toplantıların ardından karar bugün açıklanacak. Lozan’daki duruşmalı toplantılarda başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere çok sayıda tanık götürerek geniş kapsamlı bir savunma yapan Fenerbahçe cephesi, lehte bir karar beklentisi içinde. 
 
Durumu belli olacak
 
Fenerbahçe’nin, UEFA Disiplin Kurulu’nun, Süper Lig’de 2010-2011 sezonuna ilişkin, şike davasıyla ilgili verdiği 2+1 yıl men cezası için UEFA Tahkim Kurulu’na yaptığı itirazla ceza 2 yıla düşürülmüştü. Ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne başvuran Fenerbahçe karara itiraz etmiş, bunun üzerine hızlandırılmış mahkeme sürecine gidilmişti. Bu süreçte başkan Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Ali Koç, Nihat Özdemir, İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, futbolcu İbrahim Akın da savunma yapmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından değerlendirmesini yapan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) son kararını bugün verecek. Böylece Sarı-Lacivertli takımın, bu sezon ve gelecek sezon için Avrupa kupalarındaki durumunu belli edecek. 
 
Kaynak: FANATİK