Fenerbahçe'ye 2. Hollandalı

Hoffenheim'ın ünlü forveti Ryan Babel, "Kuyt ile yine aynı takımda oynamak isterim" diyerek öneriye sıcak baktı.

Fenerbahçeye 2. Hollandalı
11 Haziran 2012 Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi, 2.040 kez okundu.

 

Liverpool'un Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ı alarak Avrupa çapında adından söz ettiren Fenerbahçe, ikinci transfer bombasını da yine bir Hollandalı'yla patlatmaya hazırlanıyor.
 
Çok cazip teklifler gelen Stoch'u elden çıkarmaya karar veren sarı-lacivertli ekip, bu oyuncunun yerini Hoffenheim'ın ünlü forveti Ryan Babel'le doldurmak için düğmeye bastı.
 
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteği üzerine başlatılan transfer operasyonunda hem Hoffenheim ile hem de Babel'in menajeri Winnie Haatrecht ile temas kuruldu.
 
ABD'DEN DÖNMESİ BEKLENİYOR
 
Alman kulübünün yetkilileri, bir yıl daha sözleşmesi olan 26 yaşındaki Babel'i satmaya sıcak baktı. Babel'in menajeri Haatrecht ise ABD'nin New York kentinde tatil yapan yıldız futbolcuya Fenerbahçe'nin teklifini telefonla iletti.
 
Babel, "Bu teklif benim için sürpriz oldu. Kuyt ile yeniden aynı takımda oynamayı elbette isterim. Onunla Liverpool'da çok güzel günlerimiz oldu" diyerek Fenerbahçe'ye gelmeye hazır olduğunu gösterdi.
 
Fenerbahçe bu transfer harekatında ilerleme kaydetmek için Babel'in ABD'den dönmesini beklemeye başladı. Sarı-lacivertliler başarılı futbolcunun bo