Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçında yürekli bir şekilde oynayacaklarını belirterek, "Biz de oturmuş ve disiplinli bir takımız. Gideceğiz güzel bir maç oynayacağız. Yürekli oynayacağız. Karakterli oynayacağız. Bu şekilde bir maç hazırlığına başladık" dedi.

Fenerbahçeye gözdağı verdi
01 Ekim 2014 Çarşamba 12:24 tarihinde eklendi.
Torku Konyaspor, cumartesi günü oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Çalışmalarını Tevfik Lav Spor tesislerinde gerçekleştirilen yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mesut Bakkal, ilk olarak 1-1 sonuçlanan Kayseri Erciyesspor maçını değerlendirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında inanılmaz ve baskılı bir oyun gerçekleştirdiklerini anlatan Mesut Bakkal ikinci yarı da çok baskı yemediklerini ancak entresan bir golle maçı berabere tamamladıklarını söyledi.
 
Torku Konyaspor'un bu maçın ilk 45 dakikasında oynadığı oyunu maçın tamamına yayma hedefinde olduğunu ve o maçtaki iyi örnekleri alacaklarını da belirten Bakkal, "İyi yoldayız ve iyi oynuyoruz. Taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir Konyaspor var. Bunu devam ettireceğiz" diye konuştu.
 
Takımdaki sakatlıklarla ilgili de açıklama yapan Bakkal, şunları söyledi:
"Marica'nın biraz problemi vardı. Ameliyata gerek görülmedi ve tekrar sahada olacak. Uğur İnceman da iyileşti. Hasan Kabze ile Djalma kaldı. Onların da Fenerbahçe maçından sonraki milli takım arasından sonra ümit ediyorum ki döneceğini bekliyoruz."
 
Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını da değerlendiren Bakkal, "Bu takımın içerde veya dışarıda her zaman galibiyete oynayacağını söyleyebilirim. Tabi ki bir hafta önce Fenerbahçe'nin kaybetmesi onların daha coşkulu oynamasına sağlayacak. Biz de oturmuş ve disiplinli bir takımız. Gideceğiz güzel bir maç oynayacağız. Yürekli oynayacağız. Karakterli oynayacağız. Bu şekilde bir maç hazırlığına başladık" diye konuştu.
 
Fenerbahçe'nin son zamanlarda içinde bulunduğu sıkıntıların Torku Konyaspor için avantaj mı, yoksa dezavantaj mı olacağı sorusuna da cevap veren Bakkal, "Fenerbahçe sahasında her zaman kazanmak için oynar ve zor bir maça gidiyoruz. Kolay bir maç değil. Ama defalarca oynadık. Nasıl oynayacağımızı biliyoruz. İnşallah istediğimiz oyun planını sahaya yansıtıp beklediğimiz sonucu alıp dönebiliriz diye düşünüyorum" dedi.