Fenerbahçe'ye kötü haber!

İngiliz devi Liverpool'un yeni hocası Brendan Rodgers, Alberto Aquilani'yi Kuzey Amerika'daki sezon öncesi kampına getireceğini açıkladı.

Fenerbahçeye kötü haber!
09 Temmuz 2012 Pazartesi 17:33 tarihinde eklendi, 1.021 kez okundu.

 

Liverpool, gelecek hafta Kuzey Amerika'da kamp yapmaya hazırlanırken, takımın yeni menajeri Brendan Rodgers, o zamana kadar transferi bitirmeyi amaçlıyor.
 
Transfer dönemi boyunca çok fazla futbolcuyla ilgilenmediklerini belirten Rodgers, "Hedefimizde ki futbolculara sadece 3-4 tane transfer teklifi yaptık. Liverpool harika bir kulüp, umarım teklif götürdüğümüz futbolcularla görüşmelerimiz olumlu sonuçlanır" dedi.
 
Takımın golcülerinden Andy Carroll'ın Milan'a transferi ile ilgili de konuşan Rodgers, Andy çok iyi bir futbolcu, burda olsa da olmasa da bir çok kulüp ile adı anılacak. Tatildeyken kendisi ile görüştüm. Ne istediğini bilen birisi. Milan'ın onun için teklif yapması beni rahatsız etmiyor" dedi.
 
"AQUILANI'Yİ KAMPTA DAHA İYİ TANIYACAĞIM"
 
Rodgers ayrıca, Fenerbahçe'nin gündeminde olan Alberto Aquilani'nin takımdaki geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.
 
Rodgers, İtalyan futbolcunun son iki senesini kiralık olarak başka takımlarda geçirdiğini vurgulayarak, "Aquilani artık geri döndü. Onunla geçtiğimiz gün uzun süre konuşma şansımız oldu. İyi bir insan ve yetenekli bir futbolcu. Henüz potansiyelinin çok azını gösterebildi. Henüz Anfield'e gelirken amaçladığı patlamayı yapamadı. Kuzey Amerika'da yapacağımız sezon öncesi hazırlık kampında onu daha iyi tanımayı amaçlıyorum. Eğer kendini ispatlama şansı bulursa bu takımda her zaman yeri var" dedi.
 
Türkiye'de ise Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'n da resmen açıkladığı 'Orta saha transferi yapacağız' açılamasının ardından Fenerbahçe'nin gündemine 28 yaşındaki Aquilani'yi aldığı ve transfer için girişimlere başladığı iddia edilmişti.
 
Son 2 sezonunu Milan ve Juventus gibi iki İtalyan devinde kiralık olarak geçiren ve orta sahada forma giyen Aquilani, kiralık olarak forma giydiği 51 karşılaşmada 3 gol kaydedebilmişti.
 
(Sporx)