Fenerbahçe'ye kötü haber

Menacerleri aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerilen Brezilya asıllı Portekizli stoper için İtalyan ekibinin devreye girdiği, 2. Başkan Galliani'nin, Real Madrid Başkanı Perez'le bir görüşme yapıp, teklifte bulunduğu belirtildi

Fenerbahçeye kötü haber
16 Mayıs 2013 Perşembe 09:26 tarihinde eklendi.

 

FANATİK gazetesinin haberine göre; Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe’ye transferi gündeme gelen Pepe için dün Milan’ın devreye girdiği kaydedildi. Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho’yu eleştirdiği için gönderileceği söylenen Brezilya asıllı Portekizli stoperi transfer etmek isteyen Milan’ın 2. Başkanı ve CEO’su Adriano Galliani’nin harekete geçtiği ifade edildi.

İtalya’nın önde gelen spor gazetesi La Gazetta Dello Sport, Galliani’nin, kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pepe için Real Madrid Başkanı Florentina Perez ile bir görüşme yaptığını yazdı. Portekizli stoperi transfer etmek istediklerini dile getiren Galliani’nin, zemin yoklayıp, teklifte bulunduğu belirtildi. Kulüpler düzeyinde bu gelişmeler yaşanırken, Brezilya asıllı Portekizli savunmacının, milli takımdan arkadaşı olan Meireles’in forma giydiği Fenerbahçe’de oynamaya sıcak baktığı, menacerlerinin bu yüzden kendisini Sarı-Lacivertli yöneticilere önerdiği öğrenildi. Bu gelişme sonrası bir görüşme yapan Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın, bu konuda fikir alışverişinde bulundukları kaydedildi.
 
Hedef Şampiyonlar Ligi
 
Bu sezon ön elemede başarısız olan ve Şampiyonlar Ligi’ne katılamayan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, tüm planlarını bu büyük organizasyonda yer almak üzerine yaptığı belirlendi. Tecrübeli hoca, bu doğrultuda isabetli ve doğru transferler yapıp, kadroyu güçlendirmek ve eleme turlarından başarıyla ayrılıp, Devler Ligi’nde mücadele etmek istiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün, bu kulvarda çok büyük tecrübeye sahip Pepe’nin transferine de sıcak baktığı belirtildi. 1983’te Brezilya’da doğan ancak daha sonra Portekiz vatandaşlığına geçen Pepe, Real Madrid’de Roberto Carlos’un meşhur 3 numaralı formasını giyiyor. Portekiz Milli Takımı’nda da oynayan Pepe’nin asıl adı Kepler Laveran Lima Ferreira.