Fenerbahçe'ye zorlu rakipler

Sarı-lacivertli ekiple adı anılan Wesley Sneijder için Fenerbahçe'yi zorlu rakipler bekliyor.

Fenerbahçeye zorlu rakipler
27 Kasım 2012 Salı 20:22 tarihinde eklendi, 1.204 kez okundu.

 

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğundan bahsedilen Inter Milan'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'e, eski kulübü Real Madrid ve İngiliz ekibi Manchester United'in de talip olduğu öğrenildi.
 
FENERBAHÇE ALABİLİR, AMA REAL MADRİD VE MANCHESTER DA SNEIJDER'E TALİP
 
Fenerbahçe'nin eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, "Real Madrid ve Manchester United, Sneijder'e teklifte bulundu. Fenerbahçe alamaz mı (?) alabilir. Fenerbahçe de bunlarla kafa kafaya yarışan bir kulüptür. Fenerbahçe bazen daha fazla para veriyor, alıyor. Yoğun çalışma gerektiren bir transfer, bana göre devre arasında olabilecek bir transfer olarak gözükmüyor. Ama umarım olur. Çok iyi bir transfer olur" dedi.  
 
KOLAY BİR TRANSFER OLMAZ
 
Kutlualp, "Sneijder önemli bir oyuncu kontratının iptal edilmek istendiğini duyuyorum. Bazen de oyuncular sıkılıyor. Bir kan değişikliği lazım. Takımında 11'e giremeyen oyuncular, birden bire bir başka takımda harikalar yaratıyor. Sneijder önemli bir oyuncu. Hırslı ve Fenerbahçe'ye yakışacak bir oyuncu. Keşke Fenerbahçe'ye gelse. Ama kolay bir transfer olmaz. 28 yaşında... Gittiği takımda rahat rahat 3 sene oynayabilir. Transferin basına sızış şeklinden transferin gerçekleşme olasılığı az gibi geliyor bana.  Umarım yanılıyorumdur. Bu kadar önemli bir transfer hemen haber olmamalıydı. Acaba bilerek mi sızdırıldı?" şeklinde konuştu.

Radyospor