"Fenerbahçe'yi korudum"

Eski Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike sürecinde yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçeyi korudum
26 Mart 2013 Salı 09:38 tarihinde eklendi.

Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü hakkında konuştu.

Mehmet Ali Aydınlar, “Hiçbir düşüncemde değişiklik yok. Eğer yaptığım tek bir yanlış varsa oda F.Bahçe’yi korudum, F.Bahçe’yi koruduğum için kendimi feda ettim. F.Bahçe’deki geleceklerinde beni tehlike ve tehdit olarak görenler; taraftara, kongre üyelerine karşı bunu bir fırsat bilerek beni kötü göstermek, karalamak gibi bir yol seçtiler. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Herkes her şeyi biliyor. F.Bahçe’yi yönetenler heralde kendi mevkileri açısından beni tehdit olarak görüyor” dedi.

 
Aydınlar, F.Bahçe Kulübü ile arasındaki 45 milyon Avro’luk tazminat davası polemiği hakkında ise “Evet birisinin 45 milyon Avro ödemesi lazım.. Kimin ödemesi gerektiği çok belli aslında ama ben bu topa girersem yeniden bu kavgalar alevlenirse hoş olmaz. Birileri bu parayı ödemek zorunda kalır” yorumunu yaptı.
 
Sarı – Lacivertli kulübe başkan olmak isteyip istemediğiyle ilgili bir soruya Aydınlar, “Şu anda F.Bahçe’nin bir başkanı var. Ortada bir kongre ortamı yok. Kongre ortamı olursa o zaman bakarız. Bana talep olursa başkanlık durumunu değerlendiririz” cevabını verdi.