Fener'den Milito bombası

Moussa Sow'un performansından memnun kalmaması yönetimi yeni bir santrfor için harekete geçirdi.

Fenerden Milito bombası
28 Temmuz 2012 Cumartesi 10:11 tarihinde eklendi, 1.288 kez okundu.

 

Teknik patron Aykut Kocaman'ın Moussa Sow'un performansından memnun kalmaması yönetimi yeni bir santrfor için harekete geçirdi... İtalya Ligi'nde geçen sezon 24 gol atan Diego Milito, Kocaman'ın en çok istediği isim. Milito'nun alternatifi ise Lyon'lu Gomis... 
 
Takvim'in haberine göre; Yaptığı flaş transferlerle şampiyonluk ünvanını Galatasaray'ın elinden almayı amaçlayan Fenerbahçe'de Avusturya kampında oynanan maçlarda oynanan iyi futbola rağmen gol yollarında yaşanan sıkıntı teknik patron Aykut Kocaman'ı harekete geçirdi.
 
GEÇEN YIL 24 GOL ATTI
Avusturya kampında beklenen performansı gösteremeyen Moussa Sow, Dinamo Tiflis maçında kadroya bile alınmamıştı. Kocaman, yönetimden bir golcü için harekete geçilmesini istediği ve Sarı-Lacivertli yönetimin de pazartesi günü Inter'in Arjantinli yıldızı Diego Milito için İtalya'ya çıkarma yapacağı ifade ediliyor. 33 yaşındaki Milito, geçen sezon İtalya Ligi'nde 24 gol atmıştı. Bonservisi 5 milyon Euro civarında olan Milito'ya yıllık 2.8 milyon Euro teklif edileceği de iddialar arasında yer alıyor.
 
LYON 10 MİLYON İSTİYOR!
Diego Milito, Fenerbahçe'nin tek seçeneği gibi de gözükmüyor. Sarı-Lacivertli yönetimin O. Lyon'un golcüsü Gomis'ten hala vazgeçmiş değil! Fenerbahçe, daha önce Gomis için Lyon'a 8 milyon Euro teklif etmiş ancak Fransız ekibi 10 milyon Euro istemişti.
 
LYON HER AN İZİN VEREBİLİR
Mali açıdan zor günler yaşayan Lyon'un Gomis'in transferine her an izin verebileceği de gelen haberler arasında. Gomis'in de F.Bahçe'ye sıcak baktığı ifade ediliyor.