Fener'den Veysel açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, "Kulübümüzün Eskişehirsporlu futbolcu Veysel Sarı ile ilgili herhangi bir transfer çalışması söz konusu değildir" açıklamasını yaptı.

Fenerden Veysel açıklaması
11 Haziran 2012 Pazartesi 18:42 tarihinde eklendi, 1.095 kez okundu.

 

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, Eskişehirsporlu futbolcu Veysel Sarı ile ilgili bir transfer çalışmasının söz konusu olmadığı bildirildi.
 
Açıklamada, Veysel Sarı ile ilgili çok sayıda gerçek dışı haber yayınlandığı belirtilerek, ”Kulübümüzün Eskişehirsporlu futbolcu Veysel Sarı ile ilgili herhangi bir transfer çalışması söz konusu değildir. Sezonun sona ermesiyle birlikte her zaman olduğu gibi yazılı ve görsel basında onlarca asılsız transfer haberi yer almaktadır. Veysel Sarı ile ilgili de çok sayıda gerçek dışı haber yayınlanmıştır. Spor kamuoyunun ve taraftarımızın, resmi yayın organlarımız tarafından açıklanmadıkça, bu tip spekülatif haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz” ifadelerine yer verildi.
 
VEYSEL'DEN AÇIKLAMA: FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEDİM
 
Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Veysel, "Transfer süreci devam ediyor. Sonuca ulaşmadı. Ben de sizin gibi bir görüşme olacağını biliyorum. Kulübüm Eskişehirspor'un uygun gördüğü gibi kararlarımı alırım. Başkanımız ve yöneticilerimiz ne yönde karar verirlerse ben de o yönde hareket ederim. Elbette ki Fenerbahçe gibi bir takımın beğendiği bir futbolcu olmak bana iyi hissettiriyor. Ancak ben Eskişehirspor'un futbolcusuyum. Transferimle ilgili gelişmeler olabilir. Bunu önümüzdeki 1 hafta içerisinde daha net görebiliriz; ama şunu söylemeliyim: ben asla Fenerbahçe'yle görüşüp para pazarlığı yapmadım. Böyle bir görüşme olmadı. Kulüpler anlaşırsa ben ancak o zaman görüşme yapabilirim" dedi.