Fener'e gün doğdu

Hoffenheim maçında kadroya alınmayınca stadı terk eden Diego’yu hocası Magath artık kesinlikle takımında istemiyor.

Fenere gün doğdu
20 Mayıs 2011 Cuma 08:56 tarihinde eklendi, 1.120 kez okundu.

 

Wolfsburg’un 16 milyon Euro’ya aldığı Sambacı 9 milyona F.Bahçeli olabilir
 
ŞAMPİYONLUĞA kilitlenen F.Bahçe’de transfer ile ilgili tüm çalışmalar pazar günü Sivasspor ile oynanacak maç sonrasına bırakılırken, sarı-lacivertilerin önüne inanılmaz bir fırsat çıktı. Bu fırsatın adı ise Diego Ribas.
 
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yıllardır gündeminde olan ancak önce Werder Bremen’e sonra Juventus’a en son olarak da Wolfsburg’a kaptırdığı Brezilyalı yıldızın transferi için şu sıralar tüm şartlar F.Bahçe’nin lehine. Porto’dan W.Bremen’e 6 milyon Euro, Alman ekibinden Juventus’a 24.5 milyon Euro, son olarak da İtalya’dan Wolfsburg’a 16 milyon Euro bonservisle giden Diego’nun şu anki fiyatı ise 9 milyon Euro civarında.
 
‘4. TAKIMA VERİRİZ’
 
WOLFSBURG’DA disiplinsiz hareketleri ile ön plana çıkan Brezilyalı yıldızın anlaşamadığı hocası Felix Magath ile de yıldızı bir türlü barışmadı. Takımın ligde kaldığı sezonun son maçı olan Hoffenheim karşısında kadroya alınmamasının ardından stadı terk etmesi Bundesliga ekibindeki sonunu hazırladı. Kulüp “Ya gönderilecek ya da takım bulamazsa 4. ligde oynayan ikinci takımızda forma giyecek. Artık antrenörümüz Felix Magath onunla çalışmak istemiyor” açıklamasını yaparken, yürütülecek pazarlıklar sonrasında bonservisinin daha da aşağıya çekilebileceği ifade edildi.
 
F.BAHÇE’DE kaptan Alex de Souza ilerleyen yaşına rağmen sarı-lacivertli takımdaki en başarılı sezonunu yaşarken, başkan Aziz Yıldırım’ın Sambacı’nın ayrılmasından sonra yerini doldurmayı planladığı vatandaşı Diego Ribas ile ilgili karşısına çıkan bu fırsatı elinden kaçırmaması bekleniyor.
 
Alex varken ihtiyacı yok
 
DIEGO, Alex tipinde bir oyuncu. Aynı pozisyonda oynuyor. Bu açıdan bakılırsa ancak F.Bahçe’de Alex defteri kapandıktan sonra söz konusu olabilir. İhtimal vermiyorum. Alınırsa mantıksız olur.
 
Porto’nun bulup Avrupa’ya getirdiği yıldız adaylarından biriydi. Deco’nun yerini doldurması bekleniyordu. Bu işi yapamayınca Bremen’e verildi. Werder Bremen’de harikalar yarattı ve büyük bir ücret karşılığında Juventus’a gitti. İtalya’da beklentileri karşılayamadı ve tekrar Almanya’ya döndü. Ancak Wolfsburg’da Magath’la sorunlar yaşadı. F.Bahçe ve Beşiktaş’ın böyle bir oyuncuya ihtiyacı yok ama görünen o ki G.Saray’ın var..(GÜNTEKİN  ONAY)