Fenerlileri kızdıracak sözler

Ujfalusi, Saracoğlu’nda şampiyonluk kupasını kaldırmalarının Galatasaraylı taraftarları çok sevindirdiğini söyledi, “Bu durum en büyük rakibimiz için ise büyük bir utançtı” diye konuştu

Fenerlileri kızdıracak sözler
23 Mayıs 2012 Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi, 1.459 kez okundu.

 

Galatasaray’ın Çek stoperi Tomas Ujfalusi ülkesinde yayın yapan Sport.cz internet sitesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Kariyerindeki ilk şampiyonluğu Galatasaray’la yaşadığını hatırlatan Ujfalusi, “34 yaşımda bu başarıyı elde etmiş olsam da mutluyum. Sağlıklı olduğum sürece 3-4 yıl daha oynamak istiyorum. Galatasaray’ı seçtiğim için mutluyum çünkü Atletico Madrid‘de, Barcelona ve Real Madrid gerçeği varken şampiyon olma şansım sıfırdı. Galatasaray’da 1 yıllık daha sözleşmem var ve bunu tamamlamak istiyorum” diye konuştu.
 
Deneyimli futbolcu, Fenerbahçe’yle berabere kalarak şampiyon oldukları geceyi ise şu sözlerle aktardı:
“Fenerbahçe’nin evinde yaşadığımız şampiyonluğa taraftarımız çok sevindi. Ama en büyük rakibimiz için bu çok büyük bir utançtı. Maç biter, bitmez soyunma odasına gittik. Orada gazın etkisinini geçmesi için 4 saat bekledik. Soyunma odasında alkol yoktu, kola ve su içerek şampiyonluğu kutladık. Ertesi gün ise diskoya gittik.”
 
Baros’la çok yakın arkadaş olduklarını da kaydeden Ujfalusi, “Milan’la evlerimiz çok yakın. Bazen hep birlikte akşam yemeğine gidiyoruz. Ancak çoğunlukla evde ızgara yapıyoruz. Çünkü dışarı çıktığımızda her yerimizi taraftarlar sarıyor ve sessiz sakin yemek yiyemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Milliyet