Ferdi Tayfur izdihamı

Ferdi Tayfur, hayranlarının yoğun ilgisi karşısında ezilme tehlikesi atlattı.

Ferdi Tayfur izdihamı
08 Nisan 2013 Pazartesi 11:55 tarihinde eklendi.

 

Optimum Outlet Adana AVM'nin zemin katındaki kuaför salonunun önünde toplanan Ferdi Tayfur hayranları, ellerinde taşıdıkları posterlerle sanatçının gelişini beklerken, 'Ferdi Baba' diye tezahüratta bulundu. Hayranları, ünlü sanatçının gelişiyle birlikte tüm AVM'yi alkışlarla inletti. Güvenlik çemberi arasında güçlükle kuaför salonuna ulaşan Ferdi Tayfur, kız kardeşinin kızı Şirin Gözalıcı ile birlikte açılış kurdelesini kesti.
 
Memleketinde gördüğü ilgiden mutlu olan Ferdi Tayfur, "Burada kuaför salonu açma fikrini yeğenime ben verdim. Yakınlarımı ziyaret için geldiğim Adana'da AVM'yi gezince hayran kaldım. Böyle bir yerde kuaför salonunun bulunması gerektiğini düşünerek, yeğenimi bu konuda yönlendirdim. Hayırlı, uğurlu, bol kazançlı olsun" dedi.
 
Açılışın ardından ünlü sanatçıya dokunabilmek için izdihama neden olan hayranlarından bazıları güvenlik çemberini aşarak, Tayfur ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Sanatçı, gördüğü yoğun ilgiden dolayı işyerinde fazla kalamadı. Ezilme tehlikesi atlatan Ferdi Tayfur, AVM'nin acil çıkış kapısından güçlükle çıkarak izdihamdan kurtuldu.

DHA