Ferdinand çıkarması

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, danışmanı Bülent Tulun'la birlikte 25 Mayıs'taki Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İngiltere'ye gidecek.

Ferdinand çıkarması
16 Mayıs 2013 Perşembe 10:01 tarihinde eklendi.

İkili, maçtan önce de Manchester'dan ayrılmak için gün sayan Ferdinand ve menajeri Jerome Anderson'la masaya oturacak.

 
FANATİK'in haberine göre; Galatasaray’da transfer gündemi iyiden iyiye hareketlenmeye başladı. Sarı-Kırmızılılar, bir yandan hücum diğer taraftan savunma için takviye arayışlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda listenin en üst sıralarında yer alan isimlerden Rio Ferdinand için somut bir adım atılacağı öğrenildi. Buna göre Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, danışmanı Bülent Tulun’la birlikte 25 Mayıs’ta Wembley Stadı’nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini izlemek üzere Londra’ya gidecek.
 
‘Seviye atlatacaktır’
 
Ancak bu İngiltere çıkarmasındaki tek amaç Bayern Münih ile Borussia Dortmund arasındaki mücadeleyi takip etmek değil, aynı zamanda çeşitli transfer görüşmeleri yapılması da planlanıyor. Gündemdeki isim Manchester United’dan Rio Ferdinand. İngiliz savunmacının kulübüyle olan kontratı sezon sonunda bitiyor. 34 yaşındaki oyuncunun tecrübesi, kariyeri ve lider kişiliğiyle Galatasaray defansına seviye atlatacağını, ismiyle de dünya çapında etki yaratacağını düşünen Aysal, teknik patron Fatih Terim’den de onay aldı. 
 
Sözleşme yenilemezse...
 
Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, maç öncesinde Ferdinand ve menaceri Jerome Anderson’la bir araya gelerek pazarlık masasına oturacak. Tecrübeli stoperin, United’la kontrat yenilememesi durumunda Galatasaray’a transferi kuvvetli bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.