Ferguson Cimbom'dan çekiniyor

Manchester United'ta rotasyon özelliği ile bilinen Sir Alex Ferguson bu özelliğini Galatasaray maçı için rafa kaldırıyor. Ferguson G.Saray karşısında en iyi kadrolarıyla sahada olacaklarını açıkladı.

Ferguson Cimbomdan çekiniyor
16 Eylül 2012 Pazar 13:53 tarihinde eklendi.

 

Manchester United'ta menajer Sir Alexander Chapman "Alex" Ferguson, Çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi Devler Ligi yolculuklarını ve bu karşılaşmaya ait değerlendirmelerde bulundu.
 
Sporx'te yer alan habere göre; Alex Ferguson Galatasaray ile yapılacak mücadele öncesi "En iyi kadromuzla oynayacağız" dedi.
 
Manchester United geçtiğimiz yıl Benfica, Basel ve Otelul Galati'nin bulunduğu grupta 3.olarak Devler Ligi'nde son 16'ya kalamamış ve büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. MANU bu yıl da Braga, Cluj ve temsilcimiz Galatasaray ile eşleşirken yine favori gösteriliyor.
 
The Sun'da yer alan haberde Ferguson grubu değerlendirirken "Bu sene gruptan sonra devam edemezsek ağır eleştiriler alacağız, alay da edilecek. Geçtiğimiz yılı unutmalıyız. Bu sefer böyle bir şey ile karşılaşacağımızı tahmin etmiyorum" ifadelerini kullandı.
 
Avrupa'da tecrübeli bir takım olmalarına karşın hatalarından ders almaları gerektiğini ve aynı hatalara düşmemeleri gerektiğini vurgulayan 70 yaşındaki deneyimli İskoç çalıştırıcı "Çarşamba günü herkes bilmeli ki en güçlü kadromuz ile sahada yer alacağız. Bu yıl daha güçlü bir kadromuz olduğu kesin, bu sene daha iyi olacak" diyerek umutlu konuştu.
 
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim MP Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Manchester United'tan korkmadıklarını söylerken sarı-kırmızılı takımın Manchester'e kazanmaya gideceğini ve buna göre oynayacağını belirtmişti.
 
Manchester United'ta geçtiğimiz hafta sakatlanan Robin van Persie ve Shinji Kagawa'nın sakatlıkları geçmiş durumda. Wayne Rooney'in ise sakatlığı devam ediyor. Çarşamba günü Old Trafford'da oynanacak karşılaşma 21.45'te başlayacak.