Ferguson'a göre G.Saray'ın tur şansı

Alex Ferguson, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a 1-0 yenildikleri karşılaşmada, takımının iyi bir performans ortaya koyduğunu söyledi

Fergusona göre G.Sarayın tur şansı
21 Kasım 2012 Çarşamba 11:03 tarihinde eklendi, 1.043 kez okundu.

 

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik  adam, mücadelelerinden dolayı oyuncularına teşekkür ederek, ”Bu atmosferde  takımım iyi bir performans ortaya koydu. Belli kısımlarda daha iyi, belli  kısımlarda daha kötü oynadık. Özellikle ilk yarıdaki oyunumuz, ikinci yarıdan  daha iyiydi” diye konuştu.
 
Alex Ferguson, Galatasaray’ın gruptan çıkma şansının yüksek olduğunu dile  getirerek, ”Galatasaray’ın bir üst tura çıkma şansı çok yüksek. Braga  deplasmanına gidecek. Galatasaray bu akşam çok rekabetçi bir oyun ortaya koydu.  Bir üst tura çıkma şansı yüksek” ifadelerini kullandı.
 
Ferguson, bir soru üzerine, Galatasaray ile geçmişte karşılaştıkları Ali  Sami Yen Stadı ile Türk Telekom Arena’nın atmosferlerinin benzer olduğunu  anlatarak, ”Atmosfer benzer ancak Türk Telekom Arena şartların çok daha iyi  olduğu bir stadyum. Çok klas bir stadyum olmuş. Çok beğendim” şeklinde görüş  belirtti.