Ferguson'un Bebe'si

İngiliz Mirror gazetesi, Beşiktaş'ın, M.United'dan kiraladığı Bebe'yi şekilden, şekile soktu!

Fergusonun Bebesi
18 Haziran 2011 Cumartesi 09:38 tarihinde eklendi, 1.145 kez okundu.

 

Tom Selleck'in başrolünü oynadığı, "Üç adam ve bir bebek" filminin afişine Alex Ferguson ile İngiliz ekibinin direktörü David Gill ve kulübün sahibi Malcom Glazer'i yerleştiren Mirror, Portekizli golcüyü, Ferguson'un kucağındaki bebek yaptı. Bebe ayrıca Nirvana grubunun albüm kapağındaki paraya uzanan ve Demi Moore'un karnındaki bebek olarak da gösterildi.
 
'Türkiye'nin en iyi takımı Beşiktaş’tayım'
Beşiktaş'ın yeni golcüsü Bebe iddialı açıklamalar yaptı. Portekiz'in Abola gazetesine konuşan genç forvet, Türkiye'nin en iyi takımıyla anlaşmaktan mutlu olduğunu söyledi. Manchester United Kulübü Menajeri Alex Ferguson için, "Kariyerimi değiştiren adam" yorumunu yapan Bebe, "Ona beni transfer ederek yanlış yapmadığını göstereceğim. Geçen sezon çok çalıştım, ancak takıma giremedim. Ferguson beni yeni Cristiano Ronaldo olarak görüyor. Onu mahçup etmeyeceğim" ifadelerini kullandı.
 
Portekizli oyuncu, siyah-beyazlı forma altında başarılı olarak Ferguson'a kendisini göstermek istediğini de belirterek, "Beşiktaş'ta vatandaşlarım Simao, Fernandes, Almeida ve Quaresma'nın oynaması büyük bir şans. Bu nedenle teklifi çok fazla düşünmeden kabul ettim. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum çünkü onlar Türkiye'nin en iyisi" diye konuştu.

Milliyet