Ferguson'un Ronaldo aşkı

Alex Ferguson, eski futbolcusu Ronaldo'ndan vazgeçemiyor

Fergusonun Ronaldo aşkı
10 Eylül 2012 Pazartesi 13:24 tarihinde eklendi, 1.431 kez okundu.

 

İspanyol devi Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo geçtiğimiz günlerde mutsuz olduğunu ve klubün bunu bildiğini açıklamıştı. Bunun ardından da ortaya birçok iddia atılmıştı.Ortaya atılan iddiaların çoğunluğu Ronaldo'nun maaşından memnun olmadığı ve zam yapılmasını istediğine yönelikti.
 
Son iddia ise ses getirecek türden çünkü eski takımı Manchester United'ın meanjeri Sir Alex Ferguson'un yıldız futbolcuyu tekrar takımında görmek istediği söylenildi. Mirror gazetesinin haberine göre, İskoç menajer eğer Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılma durumu olursa eski öğrencisini M.United'a tekrar kazandırmak istiyor. Ferguson, böyle bir durumun olması halinde Portekizli oyuncuyu yeniden Old Trafford'a çıkarmak için kulübün sahiplerine gereken parayı vermeleri için bir görüşme yaptı.
 
Ferguson, Ronaldo'nun gerçekten mutsuz olup olmadığı öğrenmek ve buna göre de bir plân yapmak istiyor. Ayrıca Fergosun'un Ronaldo, M.United'dan ayrıldığında yakın çevresine, "Eğer Ronaldo bir gün R.Madrid'den ayrılırsa tekrar Manchester United'a gelecek." dediği de belirtiliyor.
 
Sir Alex Ferguson'un yetenekli oyuncunun menajeri Jorge Mendes ile yakın arkadaşlığı da olası bir transfer de İskoç teknik adamın önemli bir kozu olacak.
 
Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Ronaldo'nun açıklamalarıyla saygısızlık yaptığını düşündüğü ve 100 milyon euronun üstünde bir teklife yıldız oyuncuyu satabileceğini söylediği de iddia ediliyor.Ronaldo için geçtiğimiz hafta 200 milyon euroluk teklifle Manchester City'nin Madrid kapısına gelebileceği öne sürülmüştü.

sporx