Ferit Şahenk boşanıyor mu?

Doğuş Grubu'nun patronu işadamı Ferit Şahenk eşinin sürpriziyle karşılaştı.

Ferit Şahenk boşanıyor mu?
13 Haziran 2013 Perşembe 11:05 tarihinde eklendi, 4.268 kez okundu.
ABD'li olan eşi Diana Hanım, Türkiye yaşamayarak New York'a yerleşme kararı verdi. Sabah'tan Bülent Cankurt yazısında olayı anlattı:
 
Son zamanlarda yeme içme sektöründen şirket alımlarıyla öne çıkan, Türkiye'nin en büyük holdinglerinden Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk'in, ailesiyle birlikte Amerika'da olduğunu öğrendim. Ferit Bey, yaklaşık 10 gün önce, annesi Deniz Hanım, eşi Diana Hanım ve kızı Defne ile birlikte New York'a gitmiş.Şahenk çifti; bu yıl ortaokulu bitirecek olan kızları Defne'nin eğitimine Amerika'da devam etmesine karar vermiş ve onun için New York'ta okul bakıyorlarmış. İstanbul'a ne zaman dönecekleri de belli değilmiş!
 
AİLE İKİYE BÖLÜNECEK
 
Bu arada Şahenk Ailesi'nin çok önemli bir karar daha aldığını öğrendim. Ferit Bey'in Amerikalı olan eşi Diana Hanım; New York'a yerleşmeye karar vermiş. Kızının başında olmak isteyen Diana Hanım'a, Ferit Bey ve annesi Deniz Hanım da hak vermiş. Ferit Bey'in de bir ayağı sürekli New York'ta olacakmış. Şahenk Ailesi'nin aldığı bu çok önemli kararda; son günlerde yaşanan Gezi Parkı eylemlerinin bir etkisi var mı, yoksa önceden alınmış bir karar mı bilmiyorum. Ancak kesin olan bir şey var ki; o da Şahenk Ailesi'nin yarısının İstanbul ile irtibatı keseceği...