Fernandes Beşiktaş defterini kapattı!

Beşiktaş'ın tartışılan yıldızı Manuel Fernandes, Kasımpaşa maçının ardından Süper Lig defterini kapattı.

Fernandes Beşiktaş defterini kapattı!
16 Aralık 2013 Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi.
Kasımpaşa-Beşiktaş maçının 80. dakikasında tribünden atlayan bir Beşiktaş taraftarının saldırısına uğrayan Manuel Fernandes Süper Lig defterini kapattı.
 
Karşılaşmanın son bölümünde Siyah-Beyazlı taraftarların da protestosuna maruz kalan Portekizli yıldız, maçın ardından yöneticilerle konuşup "Artık Türkiye'de futbol oynamam" ifadelerini kullandı.
 
Olayı doğrulayan Deniz Atalay, “Böyle bir şey yapmıştır, olabilir ama bu olayın sıcaklığıyla gerçekleşmiştir. Fernandes’in sakin olması lazım. Birkaç gün geçsin daha net yorum yapabiliriz” dedi.
 
FERNANDES'E KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT
 
Öte yandan Beşiktaş kafilesi olaylı maçtan sonra polisin güvenlik tedbirleri aldığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne döndü. Siyah-beyazlı 50-60 kişilik taraftar grubu da tesislere giderek başta Fernandes olmak üzere oyunculara tepki gösterdi. Maçtan sonra özel aracıyla evine giden Portekizli yıldız için küfürlü tezahürat yapan taraftarların, "Tolga'yı örnek alın" diye bağırdıkları duyuldu.
 
Büyük tepki
Beşiktaşlı yöneticiler, karşılaşma sonrası basın toplantısında Fernandes’in arkasında duran cümleler kullanan Teknik Direktör Bilic’e tepki verdiler. Portekizli oyuncunun hem performansının, hem de saha içindeki tavırlarının kabul edilir olmadığını düşünen yöneticilerin bu konuda Hırvat hoca ile bir araya geleceği ve sıkıntılarını dile getireceği kaydedildi.

Skorer