Fernandes için şok sözler

İbrahim Toraman: “Çok yetenekli ama sahamızdayken kendini yormasa, enerjisini bölse iyi olur. Bize gol ve asist yapacak bir oyuncu lazım.”

Fernandes için şok sözler
15 Kasım 2012 Perşembe 09:25 tarihinde eklendi.

İbrahim Toraman, Lig TV aracılığıyla takımın beyni Fernandes’e ince mesajlar yolladı: “Türkiye’de kulüplerimiz yabancı tercihlerini iyi yapmıyorlar. Belki de menajerlerin tavsiyesi üzerine alıyor ya da incelemeden veya uygun olduğu için. Sonuç olarak yararlı olan yabancı çok az. Fernandes çok yetenekli ve iyi bir oyuncu, ancak kendi sahamızda gereksiz şeyler yapmasa, kendini yormasa, enerjisini bölse daha iyi olacak. Yıldız bir oyuncu tabii ki. Bize ön tarafta yani ofansta gol atacak, asist yapacak ve bizim gücümüzü gösterecek bir oyuncu lazım.

Genç bir takımız, ama bunun yanında eksiler de var. Bazen maçı kazanmayı çok istiyoruz. Taktiksel olarak biraz daha gelişmemiz lazım. Hocamız taktik tablosunda bize her şeyi anlatıyor ama saha içersinde tecrübesizlik ortaya çıkıyor.”
 
‘Kadroya bakmıyorum’
 
“BENİM bu saatten sonra Milli Takım için her hangi bir düşüncem yok. Oraya kolay gidilmiyor. Kadro açıklandığında bakmıyorum ve tatil programımı yapıyorum. Çünkü kadroda olmadığımı biliyorum.”