Fernandes'in gözü Fener'de

Fenerbahçe Yönetimi’nin bir dönem kadrosuna katmak için adeta gözünü kararttığı Manuel Fernandes’ten bu kez sürpriz bir adım geldi.

Fernandesin gözü Fenerde
26 Aralık 2013 Perşembe 11:09 tarihinde eklendi.
Portekizli yıldıza karşılık bir dönem Sarı-Lacivertli formayı giyen Özer Hurmacı, Sezer Öztürk ve 2 milyon Euro teklif edilmişti. Kanarya’nın 5 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği belirtiliyordu. Ancak Beşiktaş’ın o dönemki teknik direktörü Samet Aybaba, “Özer ve Sezer’i değil; Cristian, Sow ve Stoch’u isterim” diyerek transfere kapıları kapattı.
 
SÜRPRİZ BİR ADIM
 
Şimdi ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli yıldız, Beşiktaş Yönetimi kendisini devre arasında elden çıkarmanın planlarını yaparken Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Özellikle Moskova kulüplerinin yakın ilgisini çeken Manuel, menajeri kanalıyla “Fenerbahçe eğer beni istiyorsa, transfer olmaya hazırım. Rus kulüplerinden yıllık 5.5 milyon Euro’luk teklifler aldım. Ancak Fenerbahçe söz konusu olursa, daha düşük bir ücreti kabul edebilirim” dedi.
 
YANAL: ASLA OLMAZ
 
Fernandes’le ilgili teklifin ulaşmasından sonra Sarı-Lacivertli kurmaylar konuyu teknik direktör Ersun Yanal’a iletti. Orta alanda Kampl üzerinde duran Yanal’a, “Fernandes’i bonservis ücreti olmadan alabiliriz” denildi. Ancak başarılı çalıştırıcı, son dönemde sürekli sorunlarla gündeme gelen Fernandes’e sıcak bakmadı. 5.5 milyon Euro’luk ücrete de değinen Yanal’ın, “Bizde 5.5 milyon Euro’dan daha düşük bir rakama oynamayı kabul eden oyuncu, ne kadar düşerse düşsün bizim dengelerimizin üzerinde olacak. Takımın havasını bozacak hiçbir şeye izin veremeyiz” dediği belirtildi.
 
(Habertürk)