Fethiye'de bu defa afişle teşekkür

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde 2011 yılında cadde ve sokaklara asılan billboard'larla, verilmeyen bazı onaylarla ilgili Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i vatandaşlara şikayet eden Fethiye Belediyesi, bu kez teşekkür afişi astı

Fethiyede bu defa afişle teşekkür
03 Aralık 2016 Cumartesi 18:20 tarihinde eklendi.
MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde 2011 yılında cadde ve sokaklara asılan billboard'larla, verilmeyen bazı onaylarla ilgili Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i vatandaşlara şikayet eden Fethiye Belediyesi, bu kez teşekkür afişi astı. Belediye, ilçenin uygulama imar plan hükümlerini revize eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin fotoğrafının yer aldığı afişlere 'Teşekkür etmeyi özlemiştik' yazdı.
 
2011 Yılında, Fethiye Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı'nın talimatıyla ilçedeki billboard'lara, 'Yat yanaşma yeri' ve 'Derelerin ıslahı' projelerine onay vermediği gerekçesiyle Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i vatandaşlara şikayet eden afişler asıldı. Son olarak CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu kıyaslayan afişlerle gündeme gelen Fethiye Belediyesi, bu kez billboard'lara teşekkür afişi astı. İlçenin uygulama imar plan hükümlerini revize eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin fotoğrafının yer aldığı afişlere 'Teşekkür etmeyi özlemiştik' yazıldı. Afişi iş yerlerine gitmek üzere evlerinden çıkan vatandaşlar şaşkınlıkla karşıladı.
 
Revize edilen imar plan hükümleri ise dün Fethiye Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde askıya çıktı. Planla birçok vatandaşın imar sorununun çözüleceği belirtildi.