Fethiye'de korkutan yangın

Muğla'nın Fethiye ilçesinde izolasyon çalışmaları yapılan bir evin çatı katında yangın çıktı.

Fethiyede korkutan yangın
09 Ekim 2013 Çarşamba 11:59 tarihinde eklendi.

Kısa sürede çatının tamamını saran yangın sonrasında büyük çaplı maddi hasar oluştu. Olayda, herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Çatalarık Mahallesi 1346 Sokak'ta Şenay Sağır'ın kiralık olarak oturduğu evde yangın çıktı. Kızının Fethiye'deki Sağlık Meslek Lisesi'ni kazanması sonrasında Denizli'den Fethiye'ye yerleşen Sağır'ın evde olmadığı bir zamanda çıkan yangın kısa sürede bütün çatı katını sardı. Çatıda izolasyon yapıldığı için yanıcı maddelerin de etkisi ile büyüyen yangına ilk müdahale mahalle sakinlerinden geldi. Kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalışan mahalle sakinlerinin imdadına kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yetişti. Yangında birilerinin bulunabileceği ihtimaline karşı 112 ekipleri bölgede hazır bekletildi. Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme arazözlerinin de destek verdiği yangın kısa sürede söndürüldü.

Yangın sonrasında olay yerinde gelen ve evini yanmış halde bulan Şenay Sağır, gözyaşlarına hakim olamadı. Binanın çatı katını tamamen kullanılamaz hale getiren yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.


CİHAN