Fethiye'de tatil keyfi

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ndeki plajlar, tatilcilerin akınına uğradı. Yaz sonu itibariyle hava ve deniz suyu sıcaklığının eşitlendiği plajlarda tatilciler denize girip güneşlendi.

Fethiyede tatil keyfi
11 Eylül 2016 Pazar 17:45 tarihinde eklendi.
MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ndeki plajlar, tatilcilerin akınına uğradı. Yaz sonu itibariyle hava ve deniz suyu sıcaklığının eşitlendiği plajlarda tatilciler denize girip güneşlendi. 
 
Hava ve deniz suyu sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Fethiye'de plajlar, bayram tatiline erken başlayanların akınına uğradı. Geçen cuma günü mesai bitimiyle birlikte ilçeye gelmeye başlayan tatilciler, Ölüdeniz Mahallesi'nde yoğunluk oluşturdu. Belceğiz Plajı hareketli günlerinden birini yaşarken, parçalı bulutlu havaya rağmen birçok tatilci deniz keyfi yaptı. Kimileri denize girip turkuaz mavisi sularda yüzerken, kimileri güneş kremini sürüp sere serpe güneşlendi. 1965 rakımlı Babadağ'dan havalanan yamaç paraşütleri ise, Ölüdeniz semalarında renk cümbüşü oluşturdu. Babadağ'ın zirvesinden yamaç paraşütü pilotları eşliğinde tandem (ikili) atlayış yapan tatilciler Belceğiz Plajı'na ardı ardına iniş yaptı.
 
'GÜZEL BİR TATİL OLSUN'
 
İstanbul'dan bayram tatili için Fethiye'ye geldiğini belirten matbaacı Orhan Uluşan, hava ve deniz suyu sıcaklığının tatil için son derece uygun olduğunu söyledi. Dinlenmek için tatile çıktığını anlatan Uluşan, bayramın 3'üncü gününde tatilini bitirip eve döneceğini kaydetti. 
 
Denizli'den geldiğini aktaran İbrahim Özdemir de, "Tatil için Fethiye'ye geldim. Ölüdeniz'de son derece güzel bir hava var. Deniz suyu gayet sıcak. Geçen bayram daha fazla yoğunluk vardı. Bugün biraz sakin gördüm. Ancak turizmciler bayramın 2'nci gününden itibaren yoğunluğun başlayacağını söylüyor. Umarım herkes için güzel bir tatil olur" dedi.
 
Emekli astsubay İbrahim Tokat ise, bugün itibariyle sahilde fazla yoğunluk olmadığını belirtti. Eşiyle birlikte İstanbul'dan tatil için geldiklerini aktaran Tokat, "Tatilin ilk günlerinde insanlar memleketine gidiyor. Biz memleketimiz Giresun'a gittik, geldik. Eşim Fethiye'yi hiç görmemişti. Onun için burayı seçtik" dedi.