FETÖ savcısına silahlı saldırıyı O örgüt üstlendi

Dün akşam Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik soruşturmayı yürüten savcı Evliya Çalışkan'a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili DHKP-C üstlendi. öl

FETÖ savcısına silahlı saldırıyı O örgüt üstlendi
08 Aralık 2016 Perşembe 17:13 tarihinde eklendi.
Dün akşam Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik soruşturmayı yürüten savcı Evliya Çalışkan'a yönelik gerçekleştirilen suikast girişimini Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili DHKP-C üstlendi.
 
Sabah.com.tr'nin edindiği bilgiye göre dün akşam FETÖ soruşturması savcısı Evliya Çalışkan'a yönelik gerçekleştirilen ve 4 el ateş edilen suikast girişimini Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili DHKP-C üstlendi. Örgüte yakın sözde haber ajansından 'Terör savcısı Evliya Çalışkan'a Tunceli Ovacık'ta polis noktasında öldürülen Oğuz Meşe isimli bir teröristin intikamı olarak saldırıldığı' duyuruldu.
 
FETÖ ORTAKLIĞINA BİR DELİL DAHA
 
Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma yürüten ve FETÖ'nün medya tetikçilerinin de hedefinde olan Savcı Evliya Çalışkan'ın DHKP-C'ye ihale edilmiş bir suikast girişimiyle öldürülmek istenmesi FETÖ'nün daha önce ortaya çıkan PKK ve DHKP-C ilişkilerine bir yeni işaret daha eklemiş oldu.
 
29 DARBECİ HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLAMIŞTI
 
Saldırının hedefindeki İstanbul Savcısı Evliya Çalışkan Hrant Dink suikasti, ByLock'çu polisler ve MİT TIR'ların durdurulması gibi kritik davalara bakıyordu ve MİT İhaneti ile ilgili olarak Can Dündar'a mahkumiyet istemiş 29 darbeci polis hakkında iddianame düzenlemişti.
 
Saldırıyı üstlenen terör örgütü DHKP-C Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın da katili olarak biliniyor...
 
Kaynak: Sabah.com.tr