FETÖ'cü subay, avukatıyla eşcinsel ilişkiye girdi

Darbe girişiminde aktif rol alan ve ağırlaştırılmış müebbete çarptırılan eski yüzbaşı, görüşme odasında kuzeni ve aynı zamanda avukatı olan A.B.O. ile eşcinsel ilişkiye girerken yakalandı.

FETÖcü subay, avukatıyla eşcinsel ilişkiye girdi
14 Kasım 2018 Çarşamba 13:17 tarihinde eklendi.
FETÖ’nün hain darbe girişiminde yer alan ve Deniz Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Mesut Özel’in kelepçeleyerek rütbelerini sökülüp Maltepe Cezaevi’ne götürülmesi olayının organize eden eski yüzbaşı S. B. Ü., geçtiğimiz ocak ayında ağırlaştırılmış müebbete çarptırıldı. O yüzbaşının yattığı Silivri Cezaevi’nde akıllara durgunluk veren bir cinsel sapıklık olayına imza attığı ortaya çıktı. 
 
KAMERA ALANINDAN ÇIKTILAR 
 
Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre Silivri 6 No’lu cezaevinde kalan Üstün, 18 Haziran 2018’de aynı zamanda kuzeni de olan avukat A.B.O. ile görüşme yapacağını bildirdi. Görüşme odasına alınan yüzbaşı ve A.B.O., burada karşılıklı konuşmaya başladı. Odada bulunan kameralar tarafından görüntülenen ikilinin bir ara kameraların açısından çıktığını fark eden infaz koruma memurları hemen görüşme odasına gitti. Bir kaç dakika sonra odaya giren infaz koruma memurları gördükleri manzara karşısında şoke oldu. 
 
 
KOĞUŞU DERHAL DEĞİŞTİRİLDİ
 
Darbeci eski Yüzbaşı S. B. Ü. ile kuzeni ve avukatı olan A.B.O’nun cinsel ilişki halinde olduklarını gören infaz koruma memurları ikiliyi odadan çıkartıp tutanak tuttu. FETÖ’cü sapık darbeci S. B. Ü.’nün kaldığı koğuş ve oda değiştirilirken, avukat da cezaevinden çıkartıldı. 
 
 
SORUŞTURMA BAŞLATILDI 
 
S. B. Ü.hakkında Silivri Cumhuriyet Savcılığı tarafından cinsel taciz suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. S. B. Ü.ile cinsel ilişki halinde yakalanan avukat A.B.O. hakkında soruşturma açılabilmesi için de Adalet Bakanlığı aracılığıyla İstanbul Barosu’na başvuruda bulunuldu. Baro’nun izin vermesi durumunda avukat hakkında da dava açılacağı öğrenildi.