Fettulah Gülen'i hacklediler

Kızıl Hackerlar, www.risale-inur.org ve www.fethullahgulen.info sitelerini hackleyip bu sitelere birer açıklama eklediler.

Fettulah Güleni hacklediler
13 Nisan 2012 Cuma 20:08 tarihinde eklendi, 1.052 kez okundu.

 

Sabah saatlerinde www.risale-inur.org ve www.fethullahgulen.info sitelerine girenler RedHack açıklaması ile karşılaştı. RedHack ile ilgili soruşturmada 17 kişinin gözaltına alınıp 7 kişinin tutuklanması eleştirilen açıklamada şunlar da dile getirildi:
 
"Hacked by REDHACK (Kizil Hackerlar Birligi)
Cezaevinden hack yapmaya devam ediyoruz..
Ozel savci hakan bunuda yaz kenara ;)
Nus ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki Redhack'tir!
 
Cografyamizi "yari-açik" ceza-evine çevirerek, bir korku imparatorlugu yaratan zengin synyflar ve onlaryn 'suanki' sozcusu AKP hukumetine ve onun adeta "kolluk kuvvetine" donüsen üniformali "ye$il" fa$izmine karsi biz burdayiz masum insanlari birakin demek için bu "ufak" eylemi gerceklestiriyoruz! Yapilan mesru eylemlerimizden sonra 17 insan gozaltina alinmis, 7'si tutuklanmis ve bizlere "silahli orgut" yakistirmasi yapilmistir. Tek delilleri'de IRC'den alinmis "sahte loglar" playstation ve muzik cd'leri.. Acik ve net soyluyoruz, cesaretiniz varsa bizimle ugrasirsiniz! Masum insanlara, "facebookta paylasim yapti diye" teror estirmeyin, buna devam ederseniz karizmanizi cizmeye "daha fazla" devam edecegiz!
 
Emniyet andiçinin pisligini ortaya cikardik ve sizler onun ustune gideceginize "bizim" ustumuze geliyorsunuz! Iste bu da sizin "kime" hizmet ettiginizi gosteriyor!"