Fidan Doğan'ın babasından şok iddia

Fransa'da öldürülen 3 PKK'lı kadın bugün toprağa verildi. 3 kadından biri olan Fidan Doğan'ın babası cinayette ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu

Fidan Doğanın babasından şok iddia
18 Ocak 2013 Cuma 16:47 tarihinde eklendi, 1.542 kez okundu.

 

PKK’lı 3 kadından Fidan Doğan’ın cenazesi Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesi’ne bağlı Barış Beldesi’nde toprağa verildi. Doğan'ın cenaze töreninde konuşan babası Hasan Doğan cinayetin nasıl işlendiğine dair çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.
 
Cenaze töreni sırasında Fidan Doğan’ın annesi Fatma Doğan fenalık geçirdi. Cemevinde yapılan törende bir konuşma yapan baba Hasan Doğan, "Fidan Doğan barış ve demokrasi isteği için katledildi. Ey Fransa, demokrasi ve insan hakların bu muydu? Bir insan bir kurşunla ölür, bir insan 4 kurşunla ölmez, kadınların gözleri oyulmaz" dedi.
 
3'ÜNÜ DE VAHŞİCE KATLETMİŞLER
 
Cenaze törenine katılanlara, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Hasan Doğan, kızının gözünün oyulduğuna ilişkin gazetecilerin sorusu üzerine şunları söyledi:
 
"Her birinin yüzüne 3 mermi sıkılmış, Sakine ve Leyla’nın beyni dağılmış, benim kızımın gözü oyulmuş. Bu şekilde vahşice katledildiler. Sayın Başbakan’a sesleniyorum. Annesinin ayağının altını öptüğünü söyledi. Bu annelerin gözyaşını dindir. Barış bu kadar zor değil, barış olsun benim acım son olsun."

DHA