Fikret Orman'a şok dava

Beşiktaş'a gelişi ile gidişi olay olan teknik direktör Samet Aybaba, yeni sezonda Antalyaspor'u çalıştıracak olmasına rağmen eski kulübü ile bir türlü yıldızı barışmıyor.

Fikret Ormana şok dava
01 Temmuz 2013 Pazartesi 09:53 tarihinde eklendi.
Son olarak Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın bir gazeteye verdiği, "Gökhan Süzen, Dentinho ve Sinan Kurumuş'un transferlerini anlatırsam, Samet Aybaba sokağa çıkamaz" demeci bardağı taşırdı.
 
Samet Aybaba, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Antalyaspor'la sözleşme imzalarken, yeni kulübümün yöneticisi bana telefonuyla o mesajı gösterdi. Bırakın hayal kırıklığını, şoke oldum. Bir Beşiktaş Başkanı, teknik direktörünü bu şekilde nasıl suçlar? Avukatlarıma talimat verdim. Kesinlikle kendisini mahkemeye veriyorum. Ne söz konusu üç futbolcu, ne de çalıştığım kulüplerde hiçbir biçimde futbolcu transfer edilirken pazarlığa girmem. Pazarlığın P'sini bile bilmem. Ne ödenmiş, ne verilecek, bunu yönetimler ve başkanlar bilir. Keza bu transferlere ne verildi, nasıl anlaşıldı bilemiyorum. Ancak şunu ifade edeceğim, haber yanlış ise Sayın Başkan Fikret Orman bunu tekzip edecek. Haber doğru ise, mahkemenin vereceği karara saygı duyacak" dedi.

DHA