Fikret Orman'dan kura yorumu

Beşiktaş yönetimi, UEFA Avrupa Ligi grup kuralarını değerlendirdi.

Fikret Ormandan kura yorumu
29 Ağustos 2014 Cuma 15:17 tarihinde eklendi.
UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham, Partizan ve Asteras Tripolis takımları ile eşleşen Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve yöneticiler, iyi bir gruba düştüklerini ve ilk hedeflerinin gruptan çıkarak UEFA Avrupa Ligi'nde gidebilecekleri yere kadar gitmek olduğunu söyledi.
 
Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadıkları oyunla kendilerini ispat ettiklerini belirten siyah beyazlı yönetim, aynı oyunu oynamaları halinde bu gruptan lider olarak çıkmalarının zor olmayacağını belirtti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yöneticilerin kura ile ilgili değerlendirmeleri şöyle:
 
FİKRET ORMAN: ''BEŞİKTAŞ İÇİN FARK ETMEZ, GRUPTAN ÇIKACAĞIZ''
 
"Hayırlısı olsun. Beşiktaş için rakip fark etmez. Çıkıp topumuzu oynayacağız. En iyisini yapıp turu geçeceğimize inanıyorum. Gruptan çıkacak güce sahibiz. Öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak. Takıma takviye çalışmaları sürüyor. Pazartesi akşamına kadar zamanımız var. Henüz kesinleşen bir transfer yok, olursa gerekli açıklamayı yaparız."
 
METİN ALBAYRAK: ''TAKIMA ÇOK GÜVENİYORUM, BU GRUPTAN BİRİNCİ OLARAK ÇIKACAĞIZ''
 
''Bizim bu gruptan birinci olarak çıkmamız gerekir. Yine bir İngiliz takımıyla oynayacağız. Arsenal maçında şanssız bir şekilde elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde katılacağımız grubun çok zor veya kolay olduğunu düşünecek durumda değiliz. Maçlarımızın hepsini kazanmak için oynayacağız. Biz bu gruptan lider olarak çıkacağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum ve takımıma çok güveniyorum. Büyük bir aksilik olmaz ise Pazartesi'ye kadar transferlerimizi de bitireceğiz. Bu sene Avrupa'da iyi işler çıkarıp, taraftarımızı mutlu edeceğiz.''
 
ERDAL TORUNOĞULLARI: ''GRUPTAN LİDER OLARAK ÇIKMALIYIZ''
 
''Biz Arsenal ile eşleştiğimizde kimse bize şans tanımıyordu, ama oynadığımız futbol ile şanslı olan tarafın Arsenal olduğunu tüm Dünya gördü. Bu futbol anlayışımızı ve özgüvenimizi devam ettirirsek, bu gruptan direkt lider olarak çıkarız. Zaten bu saatten sonra rakip seçecek ve rakibi düşünecek durumda değiliz. Birinci torbadaki takımların hepsi birbirine denk sayılırdı. Tottenham geldi. Partizan da iyi takım. Yunan Tripolis'i çok fazla tanımıyoruz, ama asla hafife almayacağız. Biz bu takımların hepsinden iyi olduğumuzu düşünüyoruz ve bunu gruplarda oynadığımız futbol ile göstereceğimize inanıyoruz.''