Fikret Orman'dan taraftara çağrı: ''Buraya gelmeyin''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe -Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fikret Ormandan taraftara çağrı: Buraya gelmeyin
19 Nisan 2018 Perşembe 23:45 tarihinde eklendi.
 
İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;
 
Üzücü bir gün, istenmeyen şeyler oldu. Bu derbi maçları özellikle Fenerbahçe - Bşeiktaş maçları biraz gergin geçiyor. Bizim stadımızda da kırmızı kartlar oldu ama hiç böyle olaylar olmadı. Bu bir güvenlik zaafiyeti bunun sorumlusu kimse o bakacak. Netice itibariyle buraya misafir olarak geldik. Dünya üçüncüsü yapmış bir hocaya bunların yapılması çok kötü. Oyuncularımız hakeme soruyor içeri girebilir miyiz diye? Hakem de girebilirsiniz diyor. Personelimize özel güvenlik görevlileri saldırıyor.
 
'ŞENOL GÜNEŞ'İN DURUMU İYİ...'
Netice itibariyle bu ülkede güzel bir yarışma var ve bunun güzel yanlarını ortaya çıkartacağımıza herkes futboldan soğutulmaya çalışılıyor. Beşiktaş Kulübü bunu yapıyor. En problemli kulüplerden birisiydik. Hocamızın durumu iyi. Oyunculuk zamanından bir beyin travması geçirdiği için korktuk ama durumu gayet iyi. Biz çok üzüntülüyüz gerçekten. Oyuncularımız da Ümraniye'ye gidiyor. Fenerbahçe Kulübü'nde kimse aramadı.
 
'TARAFTAR LÜTFEN BURAYA GELMESİN'
Güneş bu gece kalacak. Bugün hastanede kalması daha iyi... Burada bir çok insan var canıyla uğraşan insanlar var burada yapılan gürültü insanları yorabilir. Hocamızın durumu iyi lütfen buraya gelmesinler.