Fikret Orman'ın gözyaşları

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Orhaneli İlçesi'nde katıldığı özel eğitim sınıfının açılış töreninde okunan şiirle gözyaşlarına boğuldu.

Fikret Ormanın gözyaşları
30 Mayıs 2016 Pazartesi 19:29 tarihinde eklendi.
Başkan Fikret Orman, önce Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can'ı, daha sonra da Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nu ziyaret etti. Başkan İrfan Tatlıoğlu ise Başkan Fikret Orman'a 'keyfiye' adı verilen örtü, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. Ziyaretlerinin ardından özel eğitim sınıfının açılış törenine katılan Başkan Orman, "İyi bir insan olmadan Beşiktaşlı olunmaz. Camiamız adına çok güzel bir şey yapmışlar. Emeği olanlara teşekkür ediyorum. Her şeyden evvel iyi bir insan olmanın gereklilikleridir bunlar. Bir tanesini yaptınız ikicisini de yapalım" dedi.
 
FİKRET ORMAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Töreninde bir öğrencinin annesi olan Güllü Külahlı, engelli bir çocuğun annesine yazdığı şiiri seslendirdi. Şiir okunduğu sırada Fikret Orman ve yönetini Hakan Özkese gözyaşlarına hakim olamadı. Ardından Orman, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
ORMAN BELEDİYENİN RESMİ ARACINI KULLANDI
Fikret Orman, açılıştan sonra Orhaneli Belediyesine ait resmi otomobilin direksiyonuna geçti. Başkan Orman'a, Orhaneli Kaymakamı Abdülhalim Can ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu eşlik attı. Orman, daha sonra Orhaneli Belediyesi'ne ait lokale gelerek, köylü kadınlarla beraber kendi elleriyle hazırladığı gözlemeyi yedi.
 
BAŞSAVCIYA TAZİYE ZİYARETİ
Süper Lig takımlarından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri'ye ziyarette bulundu. Fikret Orman, ziyarette 1 hafta kadar önce mesai arkadaşlarıyla birlikte halı sahada maç yaparken kalp krizi geçirerek vefat eden Cumhuriyet Savcısı Ahmet Biçer'in ölümünün üzüntü verici olduğunu söylerken Başsavcı Yeniçeri, "Çok değerli bir mesai arkadaşımızdı. Mekanı cennet olsun" dedi.