Filenin Sultanları ABD sınavında

İtalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2014 FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda ilk tur sınavını başarı ile veren Millilerimizi ikinci turda zorlu rakipler bekliyor.

Filenin Sultanları ABD sınavında
30 Eylül 2014 Salı 11:13 tarihinde eklendi.
Türk popülasyonunun yoğun olduğu Modena kentindeki Palapanini Spor Salonu'nda yapılacak ikinci tur F grubu maçlarında bir hayli ter dökeceğe benzeyen Filenin Sultanları, ilk maçını yarın akşam (1 Ekim Çarşamba) TSİ 18.00'de ABD ile yapacak. Grup lideri olarak üst tura çıkan ABD, ilk tur maçlarının tamamından galibiyetle ayrıldı. 
 
Türk Milli Takımı ikinci tur ikinci maçında ise şimdiye kadar 8 dünya kupası alan ve arka arkaya üç kez bu kupaya sahip tek takım olma özelliğini koruyan Rusya ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki şampiyonada Rusya, tüm maçlardan 3-0 galip ayrılmış, sadece finalde, Brezilya karşısındaki galibiyet skoru 3-2 olmuştu. Türkiye-Rusya maçı, 2 Ekim Perşembe akşamı TSİ  18.00'de yapılacak.  
 
Türkiye diğer maçlarını da 4 Ekim Cumartesi akşamı Hollanda ve 5 Ekim Pazar akşamı Kazakistan ile TSİ 18.00'de mücadele edecek.