Filiz Aker 'Vatan'a 3-4 trilyon harcadım, kimseye bırakmam' demiş

Sunjcu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Şaşmaz'ın ölümünün ardından ona saplantıyla bağlı Filiz Aker’in hikâyesi ortaya çıktı.

Filiz Aker Vatana 3-4 trilyon harcadım, kimseye bırakmam demiş
28 Ağustos 2017 Pazartesi 10:48 tarihinde eklendi, 10.257 kez okundu.
Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından öldürülmesinin ardından Vatan Şaşmaz ve ona saplantıyla bağlı Filiz Aker’in hikâyesi de ortaya çıktı.
 
Gazete Habertürk'ten Bülent İpek'in haberine göre Şaşmaz, Emel Sayın’ın yeğeni Nergis Mizanoğlu ile evliliğe hazırlanırken askerdeyken ayrıldı. İlk evliliğini Nurşen Kocayaş ile Eylül 2011’de Londra’da yaptı. Çift, 2014’te Fethiye’de anlaşmalı boşandı. İkinci evliliğini 13 Eylül 2015’te Yasemin Adalı ile yapan sunucu, “Aile de olsak herkes birey. Eşim köklü bir ailenin kızı. İkimizin de ayrı iş ve varlıkları var. Ben teklif ettim evlilik sözleşmesi yaptık” diye açıklama yapmıştı. Acı olayın ardından Şaşmaz’ın “Çocuk planımız olmasa beraber yaşamaya devam ederdik” dediği eşi Yasemin Adalı’nın 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çift, Kanlıca sırtlarında eşinin ailesine ait tanesi 30 milyon liralık 12 villalık evlerden birinde oturuyordu. En çok ekstra iş yapan sunuculardan biri olan Şaşmaz’ın da farklı yerlerde kendine ait 4 evi vardı. Şaşmaz’ın ayrıca tutkunu olduğu spor araba koleksiyonu vardı.
 
 ‘BOŞANMAZSA ÖLDÜRÜRÜM’
 
Nikâh şahidi ve yakın arkadaşı olan ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, “Nerdeyse gece gündüz beraberdik. Evlendikten sonra ailesi ve işinden başka bir şeyi kalmamıştı. Bana hiç öyle bir ilişkisinden söz etmedi” dedi. 80’li yılların ünlü manken ve oyuncusu olan Filiz Aker’in 2 yıl önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Aker’in yakın arkadaşı eski magazin gazetecisi Nurcan Sabur, “2 yıl önce hap için intihar girişiminde bulundu. Bazı sıkıntıları vardı” dedi. Yakın çevresine Şaşmaz’a karşı 10 yıldır saplantılı aşk beslediğini söyleyen Aker’in “Ona 3-4 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm” dediği iddia edildi.