Final haftasında öğrencilere sıcak çorba

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Öğrenci Konseyi, final haftası boyunca her gün 500 öğrenciye kampüs içerisinde sıcak çorba dağıtıyor.

Final haftasında öğrencilere sıcak çorba
15 Ocak 2013 Salı 10:06 tarihinde eklendi.

 

UÜ öğrencilerinin büyük bir çoğunluğuyla öğrenci konseyi seçimini kazanan Öğrenci Konseyi Başkanı Lütfü Örs ve konsey yönetim kurulunun, üniversite içerisinde final haftası boyunca dağıtılan sıcak çorba projesi öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gördü.

Çorba dağıtımına sponsorluk desteğinde bulunan başta Saygı Akademi,Uzman Kariyer, Kayra Yemek, İzgün Yemek, Örnek Yemek yetkilileri de üniversite öğrencilerine yönelik bu tür projelerde yer almaktan büyük onur duyduklarını dile getirdiler.

Uludağ Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Lütfü Örs, "Öğrenci Konseyi olarak varlık amacımız gereği öğrenci arkadaşlarımızın her türlü sorununa çözüm üretmek için gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında final haftasında sabah kahvaltı etme fırsatı bulamayan arkadaşlar için 08:00-10:00 arası sıcak çorba ikramı yapıyoruz. Öğrenci Konseyimiz üniversitemizin marka değerini yükseltmek ve arkadaşlarımızın isteklerini karşılamak için elinden geleni yapacaktır. Söz konusu çalışmalar yerelde ve ulusalda paydaşlarımızla devam ediyor." dedi.

CİHAN