"Final hedefine bir adım daha yaklaştık"

Sivasspor Teknik Sorumlusu Domingo Lopez, zor bir karşılaşma sonrası kupada hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını ve hedeflerinin final olduğunu söyledi.

Final hedefine bir adım daha yaklaştık
19 Aralık 2013 Perşembe 19:30 tarihinde eklendi.

Takımının Nazilli Belediyespor'u Türkiye Kupası'ndan elediği karşılaşma sonrasıda düzenlenen basın toplantısına katılan Lopez, "Zorlu karşılaşma olacağını maçtan öncede söylemiştik, düşündüğümüz gibi de oldu. Kupa adım adım ilerleyen bir oyun, bugün bir oyun daha geçtik ve hedefimize bir adım daha yaklaştık, devam ediyoruz." dedi.     

Hedeflerinin finale çıkmak olduğunu kaydeden Lopez, bir soru üzerine finale de kazanmak için çıkacaklarını ifade etti.

Basın toplantısına katılan kaleci Milan Borjan da Nazilli Belediyesi’nin oynadığı oyunla her takımla mücadele edebildiğini kanıtladığını vurgulayarak, “Zorlu bir karşılaşma oldu, galip gelmemiz gerekiyordu ve galip geldik. Şunu da gördük ki Türkiye’de 1. Lig, Süper Lig, alt ligler hiçbir şekilde kim olduğu önemli değil, her takım çok iyi şekilde mücadele edebiliyor. Bugün Nazilli Belediye de bunu göstermiş oldu. Nazilli her takım ile mücadele edebildiğini gösterdi, ama mutluyuz ki kazanan biz olduk.” şeklinde konuştu.

Basın toplantısına katılan diğer bir oyuncu Navratil ise zor bir karşılaşma olduğunu, rakibin iyi mücadele ettiğini ve iyi oynadığını aktararak, “Birazda biz oyunu kendi adımıza yaptığımız hatalarla zorlaştırdık.” dedi.

“MAÇI POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİĞİMİZ İÇİN KAYBETTİK”

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör de Sivasspor’dan aşağı bir oyun oynamadıklarını belirterek, maçı buldukları pozisyonları değerlendirmedikleri için kaybettiklerini savundu.

Basın toplantısına katılan Güngör, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Zor bir karşılaşma oynayacağımızı söylenmiştik, öyle de oldu. Süper Lig'in iyi takımlarından Sivasspor ile oynadık. Biz buraya az olan şansımızı kovalamaya gelmiştik ve bu anlamda yoğun bir mücadele örneği gösterdik. Maçta umduğumuzdan fazlada pozisyonlar bulduk.

Maçtan mağlubiyetle ayrılıyorsak, pozisyonları değerlendiremediğimizden kaynaklandığını düşünüyorum. Oyunsal anlamda Sivasspor’dan aşağı bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Sporcularımıza gösterdiği büyük özveriden dolayı tebrik ediyorum. Sivasspor’u tebrik ediyorum, bizde ligde istediğimiz gibi inşaallah devam ederiz.”


CİHAN