Fırat Aydınus da "Elit" oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2012 yılında FIFA kokartı takacak Türk hakemlerini açıkladı.

Fırat Aydınus da Elit oldu
29 Aralık 2011 Perşembe 13:36 tarihinde eklendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2012 yılında FIFA kokartı takacak Türk hakemlerini açıkladı.
    
TFF'den yapılan açıklamada, FIFA'ya bildirilen 28 kişilik hakem listesinin onaylandığı belirtildi.
    
Spor Toto Süper Lig hakemlerinden Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Tolga Özkalfa, Bülent Yıldırım ve Yunus Yıldırım'ın FIFA listesinde olmaya devam edecekleri kaydedildi.
    
FIFA kokartı takacak yardımcı hakemlerin, Baki Tuncay Akkın, Orkun Aktaş, Bahattin Duran, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Gencerler, Serkan Ok, Tarık Ongun, Cem Satman, Erdinç Sezertam ve Aleks Taşçıoğlu olduğu ifade edildi.
    
Bayan hakemlerden ise Tuğba Tosun Ayer, Dilan Deniz Gökçek ve Kadriye Gökçek, yardımcı hakemlerden Seçim Demirel, Belgin Kumru, Sevcan Sungur ve Sibel Yamaç FIFA kokartı takacak.
    
Futsal hakemlerinden Kamil Çetin ve Ozan Soykan ile plaj futbolu hakemleri Serdar Akçer ve Arda Ergene'nin de 2012 yılı FIFA listesinde yer almaya devam edecekleri bildirildi.
    
-Aydınus, "Elit Hakem Adayı" kategoriye yükseldi-
    
Spor Toto Süper Lig hakemi Fırat Aydınus'un "Elit Hakem Adayı" kategorisine yükseldiği kaydedildi.
    
Aydınus'un 2012 yılı itibarıyla, 1. kategoriden, "Elit Hakem Adayı" kategorisine yükseldiği bildirilirken, 11 üst düzey hakemin yer aldığı bu kategorinin, 23 hakemin bulunduğu "Elit Hakem" klasmanından sonraki en üst düzey kategori olduğu kaydedildi.
    
Bu arada, bayan hakem Dilan Deniz Gökçek'in de 2012 yılı itibarıyla 2. kategoriden 1. kategoriye yükseltildiği ifade edildi.