Fırtına dindi!

Spor Toto Süper Lig'e Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle başlayan Trabzonspor'un hızını Akhisar Belediyespor kesti: 2-2.

Fırtına dindi!
30 Ağustos 2015 Pazar 22:07 tarihinde eklendi.
Özellikle son bölümleri büyük heyecana sahne olan karşılaşmanın 42'nci dakikasında Yusuf'un golüyle devreyi 1-0 önde kapatan bordo-mavililer karşısında konuk ekip 56'ncı dakikada Hasan Kabze'nin penaltı golüyle beraberliği sağladı. 62'nci dakikada N'Doye'nin ayağından penaltı kaçıran Trabzonspor, 77'inci dakikada Rodagella'nın kafa vuruşundan gelen golle büyük şok yaşadı. Son dakikalarda rakip kalede büyük baskı kuran bordo-mavililer, Cardozo'nun 85'teki golüyle umutlansa da kalan dakikalarda skoru değiştiremedi ve 10 sezon aradan sonra lige 3'te 3 yaparak başlama şansını kaçırdı.
 
MEHMET EKİCİ 4 MAÇ SONRA FORMASINA KAVUŞTU
 
Trabzonspor'un 23 Temmuz'da Lüksemburg'da oynadığı Differdange 03 maçının 59'uncu dakikasında sakatlanan Mehmet Ekici dört maç sonra formasına kavuştu. Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı iki Rabotnicki maçıyla, ligdeki Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında sakatlığı nedeniyle yer alamayan Mehmet Ekici, maçın 63'üncü dakikasında Özer'in yerine oyuna dahil oldu. Trabzonspor taraftarları Mehmet Ekici'ye büyük sevgi gösterisinde bulundu ve "Bombacı Mehmet" tezahüratları yaptı.
 
MARİN FORMA GİYDİ
 
Trabzonspor'un hafta içinde Chelsea'den bir yıllığına kiraladığı Alman oyuncu Marko Marin, karşılaşmanın 80'inci dakikasında Aykut'un yerine oyuna dahil oldu.