Fiyatını düşürdü!

Seda Sayan, Gülben Ergen ve Petek Dinçöz rekabeti ekrana taşındı! Show TV ile program yapmak için görüşen Ergen, rakiplerinin fiyatını öğrenip fiyat düşürünce işi kaptı.

Fiyatını düşürdü!
23 Ağustos 2013 Cuma 11:43 tarihinde eklendi.
Sahnede şarkıları ve kıyafetleriyle yarışan Seda Sayan, Gülben Ergen ve Petek Dinçöz’ün rekabeti ekrana taşındı. Yıllardır yaptıkları sabah programlarıyla hayranlarına seslenen bu üç isim, geçen günlerde Show TV’yle görüşmek için masaya oturdu.

İlk olarak 20 yıldır aralıksız program yapan Seda Sayan, ardından Petek Dinçöz ve son olarak Gülben Ergen’e teklif götüren kanal, üç ünlü isim arasında seçim yapmak zorunda kaldı. Sayan, Ergen ve Dinçöz’ün verdiği farklı fiyatlar üzerine düşünen kanal yetkilileri son anda Gülben Ergen de karar kıldı.
 
Sözleşmeyi imzaladı
 
Geçen yıl TRT’de yaptığı programlarla kadınların beğenisini kazanan Ergen, rakipleriden Seda Sayan’ın 400 bin TL, Petek Dinçöz’ün ise 200 bin TL ücret istediğini öğrenince, işi kapmak adına ani bir kararla istediği 450 bin TL’yi düşürdü. Geçen sezon TRT’den aylık 400 bin TL alan Ergen, işi diğer rakiplerine kaptırmamak için kanaldan 250 bin TL istedi. Kanal istedikleri isim olan Ergen’in fiyatını düşürmesinin üzerine şarkıcıyla masaya oturup sözleşmeyi imzaladı.