Flamengo forması giydi!

Flamengo'nun talip olduğu Felipe Melo, bir arkadaşının hediye ettiği Flamengo formasını sırtına geçirdi ve poz verdi.

Flamengo forması giydi!
10 Haziran 2013 Pazartesi 12:55 tarihinde eklendi.
Galatasaray yönetimi, Felipe Melo'nun bonservisini Juventus'tan almaya çalışırken, Brezilya basınından yıldız oyuncu için sürpriz bir iddia geldi. Felipe Melo'ya Sao Paulo'dan sonra eski kulübü Flamengo'nun da talip olduğu belirtildi.
 
Brezilya basınına göre Felipe Melo'nun kariyerinin nasıl devam edeceği hala belirsiz ve Juventus'ta 2009/10 sezonunda 25 milyon euroya Fiorentina'dan transfer ettiği Melo'dan biraz da olsun parak kazanmak istiyor. Ayrıca, Melo'nun Avrupa'da kazandığı parayı Flamengo'nun karşılaması için biraz çaba sarfetmesi gerektiğini belirtildi.
 
Felipe Melo'nun bir yakın arkadaşı hafta sonu yıldız oyuncuya Flamengo forması hediye etmiş ve Melo'da bu formayla objektiflere gülümsemişti. Sosyal medyada ortaya çıkan bu resim özellikle Brezilya'da tranfer dedikodularını daha da güçlendirici bir etki yarattı.
 
Lancenet editörü Rodrigo Cerqueira, Flamengo'nun Felipe Melo transferini değerlendirirken; Brezilyalı oyuncunun Türkiye'deki vukuatlarını es geçmedi ve şu ifadelere yer verdi; "Felipe Melo, Galatasaray'ın tekrar başarılar yakalamasında takıma çok önemli katkılar yaptı ve 10 numaralı formayı giydi. Fakat Türkiye'de bazı tartışmaların içinde de yer aldı. Beşiktaş'a karşı oynanan karşılaşmada Oğuzhan Özyakup'a tükürdüğü iddia edildi ve 4 maç ceza aldı. Buna ek olarak bir de 10 bin euro para cezası aldı. Geçen sezon ise takım arkadaşı Albert Riera'yla kavga etmiş ve Riera'nın hastaneye gitmesine sebep olmuştu".
 
Felipe Melo, yaptığı bazı açıklamalarda kalbinin her zaman Flamengo'da olduğunu ve Galatasaraylı taraftarlar ile Flamengolu taraftarların birbirine çok benzediğini söylemişti.


sporx