Flappy Bird geri dönebilir!

Bağımlılık yaratan oyun Flappy Bird'ün uygulama mağazalarından kaldırılmasından yana yaklaşık bir ay geçti. Flappy Bird'ün tekrardan, uygulama mağazalarına yüklenebileceği konuşuluyor.

Flappy Bird geri dönebilir!
12 Mart 2014 Çarşamba 11:43 tarihinde eklendi.
Flappy Bird, yaklaşık bir ay önce hem AppStore hem de Google Play'den kaldırılmıştı. Yapımcısı için reklam konusunda önemli bir gelir kaynağı olan ve kısa süre içerisinde bağımlılık yaratan bu oyunun kaldırılma süreciyle alakalı olarak, Flappy Bird geliştiricisi açıklama yaparak; Flappy Bird'ünönemli bir oranda bağımlılık yarattığını ve bu sebepten dolayı da geceleri düzgün uyuyamadığını net bir şekilde belirterek oyunu kaldırdığını ifade etmişti.
 
Dong Nguyen, oyunun mağazadan kalkmasından sonraki süreçte konuyla alakalı çok fazla bir açıklama yapmadı ve sessiz kalmayı tercih etti. Fakat son olarak Rolling Stone isimli bir dergiye verilen röportajla birlikte, Flappy Bird'ün tekrardan mağazalara yüklenebileceği gündeme geldi. 
 
Nguyen'in oyunu tekrar uygulama mağazalarına yüklemeyi düşündüğüne yönelik bilgiler veriliyor diyebiliriz. Ancak, burada Flappy Bird'ün'ün birtakım detaylarının düzenleneceği ve belirli bir zamanlama sonrasında oyuncuların ara vermelerini isteyecek çeşitli notlar düşülecek. Bu notların bağımlılara etkisi ne olur bilemiyoruz