Flappy Bird Oyununu Telefonunuza İndirmeden Oynayabilirsiniz

Son zamanlarda telefonlarda her gün yeni bir uygulama peyda olmaktadır. Bu öyle bir durum haline gelmiş ki; bütün üretici firmalar yaptıkları oyunlarla yarışmaya başlamış durumdalar.

Flappy Bird Oyununu Telefonunuza İndirmeden Oynayabilirsiniz
17 Şubat 2014 Pazartesi 23:01 tarihinde eklendi, 1.361 kez okundu.

Oyunların en çok oynandığı yerler telefon olmaları nedeniyle bilgisayarda oyun oynamak zevksiz gibi görünmektedir. Lakin bilgisayarda oyun oynamak daha eğlenceli ve daha doyurucu bir şekilde ekranlarımıza hayatımıza gelmekte. Son günlerde dünyayı yeni bir oyun sarmış durumda. Bu oyunun pikselleri düşük olmasına rağmen herkes ona bağımlı olduğu aşikar. Bu oyun Flappy Bird. Birkaç gün öncesine kadar Flappy Bird oyunu sadece telefonlarda oynanabiliyordu. Ama bilgisayar geliştiricileri bunu bilgisayar ortamlarına aktararak herkese yaymakta kararlıdır.

Bu oyun küçük bir kuşu borulardan kaçırmak zorundayız. Bu oyunda efsane oyunu olan mario´nun boruları bulunmakta. Nostaljik bir oyunu andıran bu oyunun zevki paha biçilemez. Dokunmatik telefonlarda veya tabletlerde ekrana dokunarak minik kuşumuzu engellerde kaçırmak zorundayız. Borular çift çift gelmekte. Önceleri biraz sinirlenebilirsiniz. Çünkü acemiler daha ilk borularda minik kuşumuzu yeşil borulara çarparak oyunu kaybediyor.

Flappy Bird oyununun biraz eksikleri var ise de vazgeçilmez bir oyun olduğunu unutmamak gerekir. Oyunun sadece bir eksiği var; o da tek canın olması. Bilgisayar üreticileri telefonlarda büyük ilgi gören Flappy Bird oyununu bilgisayarlara başarılı bir şekilde taşımış bulunmakta. Oyun severlerin hoşuna gidecek olan bu uygulama ile telefonlarda oynamak yerine bilgisayarlarda oynamanın farklılıklarını göreceğinden emin olabilirsiniz. Oyun biraz uğraş ve sabır gerektiren bir uygulama. Ardı ardına kendinizin rekorunu kırmak pek kolay değildir. Bu oyunda usta olmanız için parmaklarınızın esnekliğine ihtiyacınız bulunmaktadır. Her oyunu bitirip oyuna yeni başladığınız zaman farklı bir kuş ortaya çıkmaktadır.

Oyun severlerin Flappy Bird oyunundan sıkılmamaları için her yeni oyunda kuşların rengi değişmektedir. Böylelikle daha eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Telefonunuza indirmeden de oynayabileceğiniz bu uygulamayı yediden yetmişe herkes beğenmekte ve büyük bir zevkle oynamaktadır. Bunun için yapmanız gereken şey Flappy Bird oyununu bilgisayarınıza veya tabletinize indirerek bu oyunun zevkini bilgisayarınızda yaşayabilirsiniz.

Eğer internet sitesinden oynamak isterseniz, Oyun Oyna sitesine girebilir ve dilediğiniz gibi bu oyunları oynayabilirsiniz.