Forbes'te Piriştina rüzgarı

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, Forbes Caddesi'nde halkla kucaklaştı. Başarı dileklerini ileten ilçe sakinlerinden bazıları “İnşallah baban gibi olursun” diyerek moral verdi .

21 Şubat 2014 Cuma 20:15 tarihinde eklendi.
 
Seçim turunu Şirinyer Pazaryeri önünden başlatan Piriştina, buradaki esnafa da kazançlı günler temennisini iletti .

Vatandaşın yakın ilgi gösterdiği Piriştina, görev yapmak istediği 5 yılda önemli işlere imza atmayı diledi. Daha sonra Forbes Caddesi'ne geçen genç başkan adayı, burada da hem esnaf, hem de alışveriş için gelen vatandaşların sevgi seliyle karşılaştı. Kendisine iletilen tüm konuları dikkatle dinleyip not alan Piriştina, “Bize gösterilenin adı sevgidir bu sevgiye dürüstlük ve hizmet ile karşılık vereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın ki ilçemizi çok parlak bir 5 yıl bekliyor” diye konuştu .
 
Öte yandan Piriştina, Menderes Caddesi'nde Hizmete giren seçim ofisini ziyaretinin ardından CHP İlçe Kadın Kolları üyeleri ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kadınlar ve gençlerle ilgili hassasiyetini hatırlatan Piriştina, “Kadınlarımız başarının anahtarıdır. Gençler de ilçemizin dinamosudur. Kadınsız ve gençsiz bir mücadeleyi düşünmek başarısızlığı kabul etmektir. Genel merkezimiz tercihini bizden yana kullandı. Yoğun bir şekilde 30 Mart için zaferi hedefledik. Kadınların gücü ile Buca'da iktidara yürüyeceğiz” dedi.
 
Hasanağa Bahçesi'nde sabah saatlerinde spor yapan vatandaşlarla buluşan Piriştina, daha sonra burada bulunan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli işçilerle bir araya geldi, Piriştina'yı desteklediklerini belirten işçiler, isteklerini anlattı. Levent Piriştina ise emeğe çok büyük saygı duyduklarını söyledi.

DHA