Forlan, Falcao'ya bağlı

Miguel Angel Gil Marin, Portekiz’in Porto takımında forma giyen Falcao’yu transfer edebilmeleri halinde, kadrolarında bulunan Forlan için gelecek teklifleri dinleyebileceklerini bildirdi.

Forlan, Falcaoya bağlı
16 Ağustos 2011 Salı 17:31 tarihinde eklendi, 1.162 kez okundu.

 

Arda Turan’ın transfer olduğu Atletico Madrid Kulübünün başkanı Miguel Angel Gil Marin, Portekiz’in Porto takımında forma giyen Falcao’yu transfer edebilmeleri halinde, kadrolarında bulunan Forlan için gelecek teklifleri dinleyebileceklerini bildirdi.
 
Corriere dello Sport gazetesine konuşan Miguel Angel Gil Marin, şimdilik Forlan’ı bırakmayı düşünmediklerini belirterek, "Agüero’yu sattık ve şu anda bir forvet oyuncusu arıyoruz. Falcao ile ilgileniyoruz ve bu transferi bitirmeye yakınız. Eğer Kolombiyalı futbolcu gelirse Forlan için gelecek teklifleri dinleyebiliriz" dedi.
 
Bu arada, İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından İnter’de, Eto’o’nun Rus Anzhi kulübüne olası bir transferi halinde yerine Forlan’ın düşünüldüğü iddia edilirken, kulübün spor direktörü Branco’nun, Uruguaylı futbolcunun menajeri Daniel Bolotnicoff ile temasa geçtiği öne sürüldü.