Forlan olmazsa Fabiano

Uruguaylı golcü imza için ekstra para isterken, G.Saray’ın alternatifi hazır

Forlan olmazsa Fabiano
19 Haziran 2011 Pazar 09:37 tarihinde eklendi.

 

Forlan gelmek için anormal taleplerde bulunsa da sarı-kırmızılılar ikna etmek için menajeri Daniel’e presi sürdürüyor
 
Anlaşma olmazsa yönetim, Aysal’ın “Alternatifi dudakları uçuklatacak” dediği Fabiano için devreye girecek
 
G.SARAY’DA geçen sezonun hayâl kırıklığını dünya yıldızları ile unutturmak isteyen başkan Ünal Aysal ve ekibinin transferdeki önceliği Atletico Madrid’li Diego Forlan.. Sarı-kırmızılılar takım arkadaşları Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes ile birlikte Uruguaylı yıldızla görüşmelerin başladığını 16 Haziran’da resmi internet sitesinden de duyurdu. Ancak Diego Forlan transferinin gerçekleşmemesi durumunda G.Saray yönetiminin alternatifi de hazır: Luis Fabiano.
 
AYSAL SİNYALİ VERMİŞTİ
 
BAŞKAN Ünal Aysal da bizzat yönettiği transfer operasyonuyla ilgili olarak VATAN’a yaptığı açıklamada “3 oyuncu ile aynı anda anlaşma şansımız yüzde 80. Reyes ve Ujfalusi’de çok önemli yol kat ettik. Forlan’la ise farklı bir kıtada bulunduğu için iletişimimiz kolay gerçekleşmiyor. Ancak olumsuz bir gelişme yaşanmadı. Herkesin içi rahat olsun. Diego Forlan olmazsa yerine öyle bir alternatifimiz var ki dudakları uçuklatacak” derken, işaret ettiği ismin Brezilyalı golcü olduğu ortaya çıktı.
 
SAMBACI DAHA MAKUL
 
CİMBOM’UN yeni kaleci antrenörü Claudio Taffarel’in de ikna etmek için devreye girdiği Fabiano, Dünya Kupası’nın gol kralı Forlan ile kıyaslandığında Uruguaylı yıldızın performansı Sambacı’ya oranla daha ağır basıyor. Ancak Forlan 32, Fabiano 30 yaşında. Atletico’lu golcünün 3 yıllık maliyetinin en az 27 milyon Euro olmasına karşın Fabiano’nun rakamları daha makul bir seviyede. Dünya Kupası dönüşü Forlan’ın kariyerinin düşüşe geçmesi (31 maçta 8 gol) gibi faktörlere karşın G.Saray’ın transferdeki önceliği Diego Forlan.
 
Ancak yıldız futbolcunun yeni sözleşme için ekstra ücret talep etmeye ısrar etmesi durumunda sarı-kırmızılılar rotayı Luis Fabiano’ya çevirerek daha önceden nabız yoklanan Brezilyalı golcünün transferini bitirmeye çalışacaklar.

Vatan Gazetesi