Forlan’a Q7 kriteri

Beşiktaş Yönetimi ile Uruguaylı golcü arasındaki para makası bir türlü kapanmadı. 4.5 milyon euro istediği belirtilen Atletico Madridli oyuncu için sınır, Ricardo Quaresma’nın aldığı 3.5 milyon euro olarak belirlendi

Forlana Q7 kriteri
21 Mayıs 2011 Cumartesi 09:44 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş ile Forlan arasındaki parasal soruna çare bulunamazken, takım içi dengelerini düşünen siyah-beyazlılar, Uruguaylı golcü için kriterini belirledi; Ricardo Quaresma’nın yıllık bedeli 3.5 milyon euro...
Birkaç gün önce İspanya’ya geçerek Forlan transferini noktalamak isteyen siyah-beyazlıların, Uruguaylı golcünün istediği iddia edilen 4.5 milyon euroyu aşağıya çekmek istediği öğrenildi. 28 yaşındaki Quaresma gibi bir dünya yıldızına da 3.5 milyon euro ödeyen Beşiktaş’ın, Forlan’a da bu bedelden daha fazla vermeyeceği ifade edildi.
 
Görüşmek istemiyor mu?
Atletico Madrid ile ayrılma noktasına gelen Forlan’ın ise çevresine yaptığı konuşmalar hiç iç açıcı değil... Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı pek düşünmediğini dile getiren oyuncunun, siyah-beyazlı yöneticilerden kaçtığı iddiasında bulunuldu. Görüşmek istemeyen Uruguaylı golcünün, siyah-beyazlılarla aralarındaki problemin sadece para olmadığını söylediği vurgulandı.
 
Transfer beklentisini sadece Forlan’a bağlamayan siyah-beyazlıların, listesindeki diğer oyuncular için de girişimde bulunduğu ifade edildi.

Milliyet