Forlan’dan yeşil ışık

Fatih Terim’in forvet ısrarı üzerine yeniden temas kurulan Forlan, sarı-kırmızılılara gelmeyi sonunda kabul etti. Terim’den izin çıkması durumunda Başkan Aysal’ın bombayı patlatacağı öğrenildi

Forlandan yeşil ışık
23 Temmuz 2011 Cumartesi 10:47 tarihinde eklendi, 1.075 kez okundu.

 

Galatasaray bombaları birbiri ardına patlatıyor. Muslera’yla kalesini sağlama aldıktan sonra, Melo’yu kadrosuna katan ve ses getiren Cim-Bom’a, umut kesilen Diego Forlan’dan da dün müjdeli haber ulaştı. Geçen ay Başkan Ünal Aysal’ın Madrid çıkarmasında Ujfalusi ve Reyes’le beraber bonservisi için anlaştığı ancak ikna edemediği Forlan’ın, menajeri Daniel Bolotnicoff aracılığıyla sarı-kırmızılıların teklifini kabul ettiği ortaya çıktı.
 
Her fırsatta Atletico Madrid’te mutlu olduğunu açıklayan ve ayrılmayacağını söyleyen Forlan’ın, Muslera’nın sarı-kırmızılılara transferinin resmiyet kazanmasından sonra, geri adım attığı ve Copa America’da yarınki final sonrası imza atabileceğini ilettiği kaydedildi.
 
Fatih Terim’in çift forvetli sistemde ısrar edip, Elmander ve Baros’un yanına üst düzey bir golcü istemesinin ardından harekete geçen sarı-kırmızılıların Forlan için son hamlesini yaptığı ve 3 yıllık sözleşme karşılığında Uruguaylı’yı 15 milyon euroya ikna ettiği belirtildi. Forlan’ın bonservisi için Atletico Madrid ile 4.5 milyon euroya anlaşan Başkan Ünal Aysal’ın, 31 yaşındaki golcü futbolcu için son kararı Terim’e bıraktığı belirtildi. Terim’in istemesi durumunda yüksek maliyetine karşın ‘Sözümü tutarım’ diyen Başkan Aysal’ın transferi gerçekleştireceği bildirildi.
 
Bu arada Arsenal’in gözden çıkardığı sağ kanat oyuncusu Emmanuel Eboue’yle ilgili hiçbir sorun bulunmamasına karşın, sarı-kırmızılı yönetimin bu transferde yüksek maliyet yüzünden ısrarlı olmadığı bildirildi.

Milliyet