"Form tutmak için oynamalıyım"

Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile karşılacak Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, tek korkusunun hakem olduğunu belirtirken eski Bursasporlu Sercan Yıldırım, oynamaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Form tutmak için oynamalıyım
27 Şubat 2013 Çarşamba 19:06 tarihinde eklendi.

 

Eski takımının tesislerinde idmana çıktığını ve duygulandığını söyleyen Sercan, basın toplantısında, "Bursaspor eski takımım. Şampiyon takımın futbolcusuyum. Burayı asla unutamam. Hem Bursa halkıyla, hem de taraftarla sorun yaşamadan ayrıldım. Çıkıp yarın profesyonelce oynayacağım. Bursaspor'un yeri bende her zaman farklı. Gol atsam da, bunu kendi içimde yaşayacağım. Asla dışarı yansıtmam. Çünkü bunu hakaret olarak algılarım" dedi. 
 
"DÖNMEYİ TABİKİ İSTERİM" 
 
Sezonun sonunda Galatasaray'a döneceğini hatırlatan Sercan Yıldırım, "Sakatlığım geçti. Forma girmek için oynamalıyım. Bursaspor'un da her zaman kalbimin bir köşesinde yeri var. Dönmeyi tabi ki isterim" diye konuştu. 
 
ÇALIMBAY: "BİZİM İÇİN LİG ÖNEMLİ" 
 
Rıza Çalımbay ise Bursaspor ile oynayacakları maçları değerlendirirken şunları söyledi: 
 
"Kupayı kimin ne kadar kazanma şansı varsa, bizim de o kadar. Yarı finali önceden garantilemiştik. Bu karşılaşmada forma şansı veremediğimiz futbolcuları oynatacağız. Açıkçası lig bizim için daha önemli şu anda. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Bursaspor'un gücünü biliyoruz. İki takım için de zor bir maç olacak. Benim tek korkum hakem. İnşallah hata yapmadan doğru dürüst bir maç yönetirler."

DHA